מיקרוגל משולב

Slow Sprinter

New member
מיקרוגל משולב

שלום, אני צריך להתייעץ בנוגע למכשיר הזה, אבל אני מפחד שאני לא אקבל פה את התשובה, כי אני בעצמי חשמלאי ואין לי את הידע הזה... יש לי צורך בתנור... החלטתי שעדיף לי לקחת מיקרו שאפשר לחמם בו ולעשות כמה דברים... אבל זה לא מספיק טוב לעוף וכאלה... אז אפשר טוסטר אובן, אבל הבנתי שגם האפשרויות שלו מוגבלות יחסית... בקופון של המדינה יש מיקרוגל משולב עם תנור וגריל. זה אומר שאפשר אפילו לאפות. נשמע מושלם והמחיר שם זול. הבעיה שבתור בן אדם מבין משהו - אני מניח שככל שיש למכשיר יותר פונקציות - ככה יש לו יותר מקום להתקלקל... מדובר במכשיר של חברת KING שאני בכלל לא מכיר, וזה הופך אותי לעוד יותר לחוץ בעניין, במיוחד כשהמחיר כזה מזמין ואטרקטיבי, אבל הוצאה של כ-700 ש"ח בשבילי זה בעיה, ואני חייב לדעת אם זה שווה את ההשקעה... מישהו יכול לייעץ? תודה רבה רבה.

רשר

Well-known member
מנהל
ההחלטה היא שלך כמובן

אנסה קצת לעזור: טוסטר אובן 17 ליטר עולה במחסנים 189 ש"ח מיקרוגל טיימר מכני בסביבות 300 ש"ח סיר לחץ 90-200 ש"ח ישאר לך קצת עודף מ 700 ש"ח תקנו בו סיר נירוסטה 20 ס"מ לאורז התקלה הנפוצה ביותר במיקרו זה הטיימר הדיגיטלי. חשוב על מבנה המטבח שלך, היכן כל דבר יעמוד, כמה פעמים בשבוע תשתמש בו, לכמה אוכלים צריך לבשל, במכשיר אחד אפשר לבשל עוף אחד, אם יש לך סיר לבישול תוספת, מיקרו לחימום ירק, וטוסטר לצלית עוף, אתה גדול ותמצא כלה צ'יקצ'ק

למעלה