מיקרוגל ותיק, דיגיטלי. בבוקר בישלתי תפו"א (כחצי שעה) והיה תקין; אחרי כשעה כשהכנסתי משהו קטן לחימום קצר נראה עובד כרגיל, אבל האוכל נשאר קר. ניסיתי שוב, הכנסתי, הוצאתי, איפסתי, בחרתי הפשרה, החזרתי למצב רגיל, ניתקתי מהשקע וחיברתי (ואז נגמרו לי הרעיונות) אבל כלום לא עזר. הוא עושה רעש, הצלחת מסתובבת, הטיימר הולך לאחור, הכול לכאורה רגיל, חוץ מהאוכל שנשאר בדיוק באותה טמפרטורה...
מה זה יכול להיות? יש סיכוי שהוא יחזור למוטב או רק תיקון? שווה להתעסק / להשקיע? (הוא לא משוכלל, אז להשקיע בתיקון אצל טכנאי ודאי לא ישתלם, רק אם זה משהו שמישהו עם גישה וידע באלקטרוניקה יכול לנסות בעצמו).
תודה מראש.
מה זה יכול להיות? יש סיכוי שהוא יחזור למוטב או רק תיקון? שווה להתעסק / להשקיע? (הוא לא משוכלל, אז להשקיע בתיקון אצל טכנאי ודאי לא ישתלם, רק אם זה משהו שמישהו עם גישה וידע באלקטרוניקה יכול לנסות בעצמו).
תודה מראש.