מיקסר מומלץ?

אמאגנות

New member
מיקסר מומלץ?

או לכל הפחות, למה חשוב לשים לב כשקונים מיקסר? עד היום לא אפיתי הרבה, בעיקר עוגות בחושות שלא דורשות הרבה עבודה. אני רוצה להתחיל לאפות בבית יותר לחמניות וכו, כמובן ללא גלוטן. אני זוכרת שראיתי שחשוב מיקסר טוב, במיוחד כאשר אופים ללא גלוטן - אז איזה לקנות?

טל1492

New member
שאלת השאלות

א. ממליץ לשאול בפורומים של אפיה (עם גלוטן) יש הרבה יותר אנשים עם הרבה יותר נסיון.
ב. אם את רוצה משהו שיהיה חזק יחסית אבל גם מעוצב ויפה יש Kmix ויש קיצ'נאייד ראיתי את שניהם בעבודה - תקני מה שבמחיר מבצע ועם יותר אחריות הם די דומים בביצועים.
ג. למשהו יותר מקצועי וחזק שיכול לערבל כמות גדולה של בצק דביק וקשה ללא גלוטן פני לסעיף א. (אם אני זוכר נכון קנווד מייג'ור הוא הכי חזק ויש גם Davo שעובד על קונספט אחר. שניהם יקרים)

טליאמתי

New member
אני לא יכולה להמליץ מפני שאני משתמשת במעבד מזון אבל

לדעתי מה שצריך להיות בגלל אופי הבצק הנטול הוא מנוע חזק וכדאי קערה גדולה.
זה מה שהנחה אותי כשקניתי מעבד מזון חדש ועד כה זה הוכיח את עצמו (אם כי לפעמים מתחשק לי מיקסר יפה. מודה
)

net the jet

New member
יש לי קיצ'נאייד בן 18 שעושה אחלה עבודה. לפניו

היה לי קנווד שקיבלתי מירושה וגם היה נפלא.
אבל... בצק שמרים ללחם עם גלוטן, דורש לישה ארוכה על מנת שהגלוטן יתחיל " לעבוד". מכיוון שבבצקים ללא גלוטן, לא צריך כזו לישה ארוכה, כל מיקסר יחסית חזק ( או אפילו לישה ידנית ) טובים.
&nbsp

ooochy

New member
אני יודעת מה לא כדאי

לפני שנתיים קנינו מיקסר של סאוטר - מאוד התאכזבנו מהיכולות החלשות שלו בלישה של כמות של 600 גרם קמח ללא גלוטן.

בעבר כשגרנו בחו"ל היה לנו קיטצ'נאייד שהיינו מרוצים, ואוטוטו נתחדש בקיטצ'נאייד - בתקווה שבאמת נחזור ללוש בשמחה

למעלה