מיקסינג

• פותח הנושא osfx
  • פורסם בתאריך

osfx

New member
מיקסינג

איך מגבירים ווליום במיקס הסופי?ומה יכול לשפר את האיכות של הטראק בצורה קיצונית. ועוד שאלה קטנה בל battary.למה אני לא מצליח להפוך את הקיק למונו בצד ימין למטה ? יש לי גירסה1 .תודה לעונים.

HeavenlyB

New member
תשובה

עושים את זה במאסטרינג (אם צריך, רצוי להגיע למצב שלא צריך) מה יכול לשפר איכות? 1. ביצוע טוב 2. עיבוד נכון 3. הקלטה ומיקס נכונים ע"י איש מקצוע עם ניסיון של שנים באותו סגנון של מוסיקה.

HeavenlyB

New member
תשובה

איך? אין נוסחת פלא. אין דרך אחת. כל קטע שונה מאחר ולכן משתמשים בכלים שונים. להגברת המיקס בד"כ משתמשים מקסימייזר (סוג של לימיטר) איך עובדים על הסאונד? עם אי קיו, מולטי בנד קומפרסור, ועוד כלים שונים, הכל תלוי מה צריך לאותו קטע. יותר מהכלים, חשוב האדם שמשתמש בהם. אם הוא ישתמש נכון, הוא יצליח להוציא את המקסימום מכל כלי כדי לייפות את הקטע ולא לגרוע ממנו.

osfx

New member
אתה יכול לדייק יש כמה מקסימייזרים

מה מומךץ בדיוק ואיך משתמשים בו? תודה על כל התשובות.

HeavenlyB

New member
אין מומלץ

מה שמתאים לאותו שיר, זה מה שישתמשו. שוב, אין נוסחא קבועה, כל קטע הוא אחר, ולכן כל קטע יקבל טיפול אחר עם מכשירים שונים. אין לי אפשרות ללמד אותך בחמש או עשר שורות איך משתמשים במכשיר מסויים. זה מקצוע שלם, ולהשתמש נכון במכשיר מסויים יכול לקחת לפעמים שנים. כי לא מספיק לדעת מה כל כפתור עושה, אלא גם איך ומתי להשתמש בו.

kundara

New member
אין הסברים להכל.

ואי אפשר להסביר על הכל. זה עולם שלם שאם לא תשב ותלמד לא תדע. קח את התוכנה ותתחיל ללחוץ על כפתורים.

למעלה