מיקי...

zipihersko

New member
מיקי...

ההודעה שלך ברחה לסוף לכן לא ראיתי אותה... אני חייבת להגיב אפילו שאני ממש ממהרת, וחייבת לצאת מהבית.... גם אם אדם בדיכאון ורוצה למות, זה לא אומר שלא צריך להגיד לו שהחיים יפים, אני לא מאמינה למה שכתבת שלא יעזור שום דבר. בטח שיעזור, אני מקווה שיעזור, אסור ככה לעזוב הכל, מיקי יקר, אדם במצוקה ,צריך כמה שיותר לדבר איתו, לשכנע אותו, שלא יעשה שטות שאחר כך יהיה נורא יותר. כמה שרע לבנאדם זה לא אומר, שהוא צריך ככה להרוס את החיים ולמות, אלוהים נתן לנו את המתנה הזאת חיים כדי שנשמור עליה טוב טוב, ולא כדי שניפתר ממנה. מבין את כוונתי? זה מאד חשוב... צריך לנסות ככל שביכולתנו לעזור , כי לי כבר יש יסורי מצפון אמרתי לך כבר. החיים לא קלים, לאף אחד,אבל צריך להתמודד איתם אין ברירה. ולא לפתור אותם , בדרך של לעזוב הכל , להרים ידיים ,ולמות לנסות להתמודד, ולחיות, לשמוח ולהיות מאושרים אני רוצה תגובה. מקווה שהעינין יסודר, והכל יבוא על מקומו בשלום, שנהיה בריאים ומאושריםף אוהבת את כולכם... לימונית

לימונית???

את מדברת על דברים כ``כ יפים ומתוקים, אז למה את קוראת לעצמך בשם כ``כ חמוץ????????????? :cool:

לימונית..

לימונית..

אנשים נוטים לחשוב שהתאבדות זו תופעה של פחדנים...של אנשים אגואיסטים.. אבל אף אחד לא ניסה לחשוב על הצד השני)לא שחלילה אני מעודדת את התופעה...ח ל י ל ה!!)..אבל כל אחד,עוד בהיותו ילד,חולם על אהבה,הצלחה,משפחה משלו ובכלל``כשהיה גדול..אהיה..`` כלומר,כל אחד רוצה לזכות לחיות ולהגיע לגיל שבו ירגיש שמילא את יעודו. ולכן,תארו לכם אדם שהגיע למצב ש``שרף``את כל סיכוייו להצליח...שמרגיש שאין לו מה לעשות כאן...שהוא לא מסוגל יותר... ברור שהוא יחשוב על עצמו...כי זה נוגע עליו...רק חבל שרק כשבנאדם מגיע למצב שהוא בכלל שוקל אם להמשיך לחיות או לא,רק אז אנו פותחים את העיניים ומנסים להחיות חתול מת...(זאת נק` ההסתכלות שלי) אז,מיקי...נכון החיים יפים....אבל לא די בזה שאנחנו אומרים לך את זה....צא,תחווה,תהנה,תלמד,ותאהב,תאמין לי שמי שילמד לאהוב.,לשים לב לפרטים,ולחייך...לא ירצה לעזוב את עולמינו ל ע ו ל ם ....(אני לא יודעת על מי כתבת את מה שכתבת...אבל בהצלחה) אגב,..תמשיכי להיות חיובית,זה נפלא!!!

מיקי*

New member
שלוווום, חזרנו?

אין לי מושג למה את מתכוונת. ברור שהחיים יפים, לא ערערתי על זה. ואני חיובי. אז תסבירי את כוונתך. (ואולי היה כדאי שתקראי את כל מה שנכתב בשלושה ימים האחרונים לפני שאת מביעה דיעה).

מיקי*

New member
לימונית היקרה.

אני מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון ובגלל זה לא הבנת אותי. לא התכוונתי ח``ו שצריך לעזוב ולוותר. ולא אמרתי ששום דבר לא יעזור. מה שכתבתי היה: שעם כל הצער לא יעזור להגיד למישהו שנמצא בדיכאון ונמאס לו מהכל - תראה איך החיים יפים. (אולי יש יוצאים מן הכלל אבל בדר``כ). כי עבורו החיים אינם יפים ולא משנה לו שבעיניך הם אחרים. אבל כמובן שיש דברים אחרים הצריכים להיעשות ואל לנו להרים ידיים ולוותר. אלא עלינו לעשות כל שביכולתנו על מנת להציל כל נפש מישראל. מקווה שהבנת אותי ושהסברתי את עצמי כמו שצריך. שבוע טוב

למעלה