מיקי רוצה ביס ??
B black ross New member 20/3/03 #2 הלו ילד תירגע ../images/Emo70.gif נו מה לעשות זאת ההתלהבות .... יעבור לו .... חוץ מזה בלעדי הוא לא ידע להיכנס אז אל דאגה אני כאן על הפיקוח .... דואגת שהוא לא יהיה משוחרר חופשי
הלו ילד תירגע ../images/Emo70.gif נו מה לעשות זאת ההתלהבות .... יעבור לו .... חוץ מזה בלעדי הוא לא ידע להיכנס אז אל דאגה אני כאן על הפיקוח .... דואגת שהוא לא יהיה משוחרר חופשי
מ מ י ק י לתמיד New member 20/3/03 #3 ביס מריקי ? מה ? כל כך מהר אתה מוכן להתחלק ?... אבל אם כבר... בטחחחחחחחחחחחחחח
B black ross New member 20/3/03 #4 וויפר מקורקע אז אני ..... מגיבה במקומו וויפר מוסר אני לא מתחלק בריקי עם אף אחד .... אני יכול לתת לך ביס אני ... וזה כואב
וויפר מקורקע אז אני ..... מגיבה במקומו וויפר מוסר אני לא מתחלק בריקי עם אף אחד .... אני יכול לתת לך ביס אני ... וזה כואב
B black ross New member 20/3/03 #6 ../images/Emo6.gif יא טמבל הרגת אותי וויפר מוסר שעם איך שאתה נראה בגרביונים הוא לא היה נוגע בך במקל עם שבלול בקצה .
../images/Emo6.gif יא טמבל הרגת אותי וויפר מוסר שעם איך שאתה נראה בגרביונים הוא לא היה נוגע בך במקל עם שבלול בקצה .
B black ross New member 20/3/03 #8 אל תדאג הוא מחוסן ../images/Emo6.gif יש לו פנקס חיסונים וכשלא מעצבנים אותו הוא אפילו מקשקש בזנב :=D