מיקי גבע.

Ophel McNeil

New member
מיקי גבע. ../images/Emo117.gif

קודם כל - מזל"ט על הפורום.
רק בישראל זאת תוכנית ענקית וקורעת, אם כי את העונה הזאת, לצערי הרב, לא ייצא לי לראות, כי השיבוץ שלה נופל בדיוק על מכושפות!
ובכל זאת, רציתי להגיד דבר אחד, בנוגע למיקי גבע, דווקא - אני היחידה שרוצה לרצוח אותו?!
החיקויים שלו גרועים, הם יצרו ביטויים מעצבנים (תודה לאל שכבר לא שומעים את אדוני השר יותר.... רציתי למות מזה!), הבן אדם עצמו בהחלט דורש *מצנזרת בטוש כחול*, ובקיצור - רק בישראל הייתה תוכנית כל כך הרבה יותר טובה בלעדיו. תגידו לי שאני לא היחידה שחושבת ככה!

PopPy

New member
את היחידה שחושבת ככה!../images/Emo46.gif

מיקי גבע שולת לגמרי! אולי קצת ממוצה, אבל שולת!

OrlyusH

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

בדיוק. מיקי גבע שולת! {
} נכון שהוא -קצת- ממוצה, אבל עדיין. ולדעתי החיקויים שלו די טובים.. בלע.
, אורלי.

Skiter

New member
חח כמו ששמעתי פעם:

"מה קרה לקול שלו?, מי סירס את הבנאדם"
אני שקד אני חדש
ואתי - ארררג אוף למה נשברתי

actress

New member
תאמת אני קצת חושבת כמוך אבל לא רוצה

להרוג אותו, אני בטוחה שהוא אחלה בנאדם ואני עוקבת אחריו מאז הקריירה שלו בערוץ 2 עם צעירי קריית מלאכי והוא בסדר אבל לפעמים יש לו חיקויים פשוט גרועים (ומי שמכיר אותי פה יודע למה אני מתכוונת) רואים שהוא מתלהב קצת מהחיקויים הוא מעביר את זה לטלוזיה ונכון הוא קצת מיצה אני חושבת שהוא היה צריך לקחת הפסקה ממזל טוב לא שהוא לא מנחה טוב הוא מנחה דיי ילדותי שם עם כל מיני הדאחקות שהוא לפעמים מנסה להריץ ולא מצליח לו אבל שוב אני אומרת הוא אחלה בנאדם אבל יש לו קטעים שהוא דיי אידיוטי בהם ואני אומרת את זה בתור מישהיא שבאמת עוקבת אחרי כל צעד ושעל שלו פה ושם.

LeAnNe

New member
להרוג זה טוב...

אבל תלוי את מי
אז כמו שאמרתי: בהתחלה הוא היה מצחיק אבל עכשיו הוא סתם בן אדם ממוחזר ואני אישית בעד זה שיחליפו אותו.

like daa

New member
גמני ../images/Emo3.gif

בעקרון, באמת בהתחלה זה הצחיק, אבל עכשיו זה לגמריי ממוצה ולא מצחיק... אז רצוי באמת לוותר עליו. אבל מה הקטע של הלרצוח? בסך הכל בנאדם לא מצחיק, יש מליון אנשים לא מצחיקים בעולם, גם אותם את רוצה לרצוח?... שאלה למחשבה...

LeAnNe

New member
כן...

אני רוצחת וירטואלית (
) שימי לב לאייקון האהוב עלי (חתימה). לפי דעתי כל עונה צריך להביא סטנדאפיסט שונה.

לא צריך לרצוח אף אחד ../images/Emo6.gif

מיקי גבע, הוא טוב, והוא מצחיק, אבל לפעמים הוא מוגזם, יותר מדיי, מלימור, לדוגמא, קשה היה יותר להמאס... מבצע "גם אני יכול לנסות" יכול להמשיך עוד הרבה, עד ראש הממשלה ואולי אף בוש (
), אבל זה כבר מיצה את עצמו. גם ההורים והמורים בסביבה התילו להגיד "אני יכול לנסות", אבל אז, זה כבר היה פאסה. רק המנהל של הבצפר שלי היה מספיק עדכני, והוא גם עשה מבטא טוב

למעלה