מיקי אקרמן

ofersagi

New member
כולם מבטיחים למיקי יש קבלות

מיקי תודה על הכול נא ללחוץ על הלינק

ilanafr

New member
אז למה בעצם מיקי ?

אני עם מיקי בזכות: 1. היושר והשקיפות - הוא מעולם לא התביש לחשוף את מעשיו בעבר ואף להודות על שגיאות הוא פתח את ישיבות המועצה לציבור 2. הניסיון בפעילות ציבורית והידע שהוא מפגין בכל פרט בכל נושא שקשור להתנהלות הישוב 3. החזון שיצעיד אותנו לישוב וטוב יותר: ירוק יותר : בלי מפגעים סביבתיות ועם שמורות טבע , נקי יותר בלי פחי זבל מסתובבים ברחובות ובלי מינויים פוליטיים מסתובבים במסדרונות השילטון. 4. המיקוד בחינוך טוב יותר בזכות הבנה באיך להגיע למשאבים הנכונים במינימום עלות. 5. שמירה על משאבי האנוש שלנו כמו בחירת ראש מחלקת חינוך שישאר איתנו בכל התקופה,על פי שיקולים מקצועיים ועשית כל זאת בתוך התקציב המצומצם של המועצה ללא גרעונות תוך גיוס משאבים רבים ככל האפשר מבחוץ. . והחשוב מכל שמאחורי כל ההבטחות האילו עומדת ותעמוד עשיה מגובה בתוצאות רבת שנים, החל מסיפור סילוק האנטנות ועד הטיפול בשריפות החקלאיות בסביבות צורן. אילנה פרייטג

kirschi

New member
מיקי היחידי מכל המועמדים

שיש לו תכנית סדורה להשיג את כל היעדים הללו - ואחרים. מיקי - בזכות העשיה, למען היישוב אילן קירשנבאום

kirschi

New member
עמית, אני חושב שאתה מתכוון למשהו קצת אחר

מיקי היחיד שיודע להודות בטעות, ומרגיש מספיק בטוח שלא יאבד תמיכה גם לאחר מכן. צא וראה, למיקי יש תמיכה מקיר לקיר ביישוב. לא, לא שכחנו למיקי שהוא תמך בגולברי. יחד עם זה, אנחנו זוכרים ומוקירים לו תודה שהודה בטעותו, ועל ידי כך הצליח במשך שלוש שנים לקדם פרויקטים מדהימים ביישוב, למרות שהיה באופוזיציה, ולמרות שעבד (ללא שכר!!!) תחת ראש מועצה אימפוטנט. אילן קירשנבאום, תומך במיקי אקרמן לראשות המועצה

שירי147

New member
KISCHI -אילן

ראשית המלה אימפוטנט איננה במקום ולצערי אינני מבינה איך לא מורידים לך את הפוסט אבל במחשבה שניה הינני כן מבינה כי פורום זה נשלט ע'י מר סתו שהינו מחסידי מיקי שנותן במה גם לאנשים מנבלי פה שכמוך . דבר אחד שהינני מזהה בפורום שאנשי מיקי בלחץ ויש כנראה ממה לא תיארתם לעצמכם שבקמפיין הנוכחי יופיע לפתע מתמודד רציני בכל קנה מידה שמיקי איננו יכול להתמודד מולו ובאמתלה של ייפי נפש הינכם מנסים להסיט את העיקר על גבי פורום של אוסף אנשים אינטלגנטים שמתנהגים כמו אחרון החכמים ויורדים לרזולוטציות של גועל נפש לעיתים תחת צילו של מיקי אקרמן שלא יכול להוביל ישוב לגדולות ונצורות כפי שכנראה מנדי יכול.! אילן אינך יכול להתיפיף ובאותה נשימה לרדת נמוך מאוד .כמו כן התמיכה מקיר לקיר הינה בחדר קטן מאוד .

Yaron neu

New member
את באמת רצינית?

אילן בן אדם מדהים, עם עשייה ניכרת בתחום השמירה על איכות הסביבה והוא כותב תמיד בצורה נאותה. אימפוטנט הינה מילה עדינה בהחלט לעומת דברים שנאמרו כאן בפורום הזה (בין היתר - על ידך). היא מתארת בצורה מטאפורית את חוסר היכולת של גולברי לתפקד כראוי כראש מועצה. זו עובדה שקשה להתכחש לה שירי. סתיו מנהל את הפורום בצורה אובייקטיבית מאוד (כמובן אין לגמרי, איש לא יכול לעשות זאת). הוא מוחק הודעות שעוברות את גבול הטעם הטוב גם כשמדובר בהודעות המצדיקות את דעותיו. את יורה לכל כיוון שירי אבל כשיורים על קירות הרסיסים חוזרים בחזרה.

kirschi

New member
אימפוטנט = אדם שאין לו פוטנציאל

תירגעי בבקשה. זה מונח מוכר שלקוח מתחום הפסיכולוגיה. לא צריך לייחס פרשנות פוגענית מתחום לא רלוונטי לכל דבר. אילן

kirschi

New member
ועוד משהו

שירי, אם בדברי על ראש המועצה המכהן פגעתי בך, אני מתנצל מעל במה זו. אני אישית לא מעריך אותו בתחומו כבעל פוטנציאל מרשים, וזו בלשון המעטה. אבל אם את תומכת בו, וחושבת אחרת, זו כמובן זכותך הדמוקרטית. אילן

שירי147

New member
לאילן

אינני מתומכי גולברי לידיעה אבל על כבוד האדם צריך לשמור ולא חשוב מי הוא . אני תומכת מוצהרת במנדי שהינו כנראה יהיה ראש מועצה מצויין! ויעבוד עם מיקי אקרמן ועוד חברים טובים אחרים לקידום הישוב והחינוך! חג שמח

Master Stav

New member
שירי ....

מציע לך לברר אם גל לפני שאת מאשימה אותי במשוא פנים .... אינך אלא
שהגיע לצורך הבחירות ויעלם אחריהן .....

שירי147

New member
סתו

לא האשמתי במשוא פנים אבל אי אפשר לבודד את תמיכתך הטוטלית במיקי ולניהול הפורם הכמעט מוחלט של אנשי אקרמן וזה אולי בסדר לא יודעת שווה בדיקה ודיון עימך ואל תיעלם אחרי לפני ..........מה זה חשוב תהיה בריא

Master Stav

New member
כאמור דברי עם גל ...

היא מהמטה של מנדי תשאלי אותו מי אני ואיך לדעתו אני מנהל את הפורום אכן דעתי היא שמיקי הוא המתאים ולגבי כמעט מוחלט של אנשי אקרמן ... גיל יוסי גל צחי אחדאחר אחד שמבין רולי10 אחת שיודעת ארזטל עזרא ישי שירי אלבלק ויש עוד ...אני דולה אותם מהזכרון ככה על רגעל אחת לפני השינה .... את מבינה איזה שטויות את כותבת ? כן יש לי דיעה מוגדרת כן הפורום של כולם שהרי העלתי דברי שלכאורה ....נגד המועמד שלי ולדוגמא אילן דגני היום שלח מכתב ....תומך באופק פירסמתי את המכתבים של בלייכר פירסמתיא ת המכתב של יוסילוי4 5 6 7 ) סרט ההמשך יגיע ) לא מחקתי השתלחות על גבול הבהמיות כנג מיקי אקרמן עלידי אחד מתומכי מנדי אז על המ את מדברת ... ולא לא אעלם ...כול עוד אני גר ביישוב הזה ...אמשיך לפעול למענו ואינ לא בשום רשימה שירי ...אין לי תפקיד ...או מקום שכזה אני אני ....והכי חשוב .....שלם עם עצמי ועם הבחירותש לי

ilanafr

New member
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.....

יש לך טענות על הניסוחים של אחרים, ללא הצדקה, בלי להתסכל במראה- ראי איך את מתנסחת כלפי אחרים. ומי בלחץ? את זו שתוקפת ומכפישה . צר לי על העיוורון שתקף אותך: מיקי הוא המנהיג הראוי מכל הבחינות. שנית, את בטוחה שאת רוצה לתמוך במועמד שעובר על החוק בהתנהלות שלו במסע הבחירות ביודעין? ומה זה מלמד עליו?

למעלה