היי אני גר בראשון, ואני רוצה לדעת איזה אומנויות לחימה אני יכול ללמוד פה בראשון נינג´יטסו שללתי כבר מניסיון, בית ספר "סמוראי-דו" גם שללתי ושמעתי פעם על מורה "ישראל טונגי" לא זוכר בדיוק את השם, אז אם מישהו יכול לתת לי מידע בנושא אייקידו\קונג-פו בראשון אני אשמח
מורה מדהים שמאמן בשיטת לחימה משולבת " קראטה / אגרוף תאילנדי" רענן טל -- בבית ספר עמית בראשוןhttp://www.cma.co.il/index-raanan.html מורה מדהים בעל ידע רב, בעל אכויות ומעלות רבות, תבוא לשיעור ניסיון. ראה פרטים באתר שמצ"ב MAPOPO
המורה שלי שלמה דויד מלמד קורינדו אייקידו וגם קראטה גם בראשל"צ האימונים הם בימים ב´ ו-ד´, אחה"צ במקלט של המרכז המסחרי שנמצא דרומית לקניון במרכז העיר הישנה (נדמה לי שזה קניון רוטשילד). מצטער שאין לי יותר פרטים (מחיר, שעות, מקום מדוייק) אני מתאמן במועדון המרכזי שלנו בת"א ולא הייתי שם כבר שנים. בהצלחה בכל אמנות. אמיר
היי אופיר. אני מתאמן בקראטה דו, בשיטת גוג´ו ריו אוקינאווה. הדוג´ו המרכזי שלנו נמצא בפ"ת, אבל יש סניף גם בראשון, בהדרכתו של סנסאי רונן ברגר. אם אתה מעוניין, צור איתי קשר, ואמסור לך פרטים נוספים. אגב, בן כמה אתה?