מיקום בחינת ה-TOEFL

Michal Plath

New member
מיקום בחינת ה-TOEFL

הי כולם,
מישהו/י נבחן במכללת לוינסקי? זה באמת נורא כמו שמספרים פה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=711&MessageId=166086280?
אם כן, ידוע לכם אם יש אפשרות לעבור ללוקיישן אחר?
אני פשוט יודעת שאנשים לידי מוציאים אותי מריכוז ושזה יכול בקלות לדפוק לי את המבחן :/
עצות?
תודה,
מיכל

Michal Plath

New member
גם טיפים להתמודדות עם הסחות הדעת יתקבלו בברכה

(*משלימה עם אי-היכולת לשנות את מיקום הבחינה*)

Philip Jr

New member
אז אני עשיתי באת"א

וגם היו אינספור הסחות דעת, אנשים מכל עבר, אנשים יוצאים ונכנסים וכדומה. התברכתי בכך שאנגלית היא שפת האם שלי, ולכן זה לא שינה לי יותר מדי. אני בהחלט יודע שזה לא כך עבור רובנו..

קודם כל אני לא זוכר, אבל האם יש איסור על אוזניות/אטמי אוזניים? אם לא, אטמי אוזניים יכולים לעזור מאד (חוץ מבחלק של השמיעה
)

בנוסף, אני תמיד מציע לאנשים לעשות את הסימולציות של בחינות באותם התנאים של הבחינה עצמה. למשל את סימולציות ה - GRE עשיתי במעבדת מחשבים, מוקף באנשים, באותה השעה של המבחן האמיתי, וכו וכו.. אז זו דרך טובה להתמודד עם החששות והקשיים של היסחי הדעת, ולבוא מוכנה יותר למבחן האמת.. או כמו שאומרים: "קשה באימונים, קל בקרב".

Michal Plath

New member
תודה.

לא מאמינה שבאמת אסע לת"א לשבת שם מטעמי קוצר זמן עד הבחינה, אבל בהחלט אדאג לעצמי לאטמי אוזניים...
יש לי את הצהובים הפשוטים האלה כמו בצבא, שלא באמת מסננים רעש, אני אנסה לחפש משהו רציני יותר.

למעלה