מיקוד, לימודי מידע

boringvered

New member
מיקוד, לימודי מידע

נרשמתי לתואר שני בלימודי מידע - אני צריכה להחליט לאיזה כיוון ללכת בתוך התחום הנ"ל - אני מתלבטת בין: טכנולוגיית מידע - שכוללת בין השאר, בניית אתרים, ניהול אתרים, ניהול פורומים באינטרנט, עיסוק במולטימדיה ודליית מידע מבסיסי נתונים... לבין - מידענות במוסדות תרבות והשכלה - היינו יותר בכיוון של ספרנות וניהול ספריות. מבחינה מקצועית יש לי די הרבה ידע ונסיון בתחום בניית האתרים וכל תחום המחשוב... אבל אני תוהה כמה תעסוקה תהיה בתחום לעומת תחום הספרנות, שגם יותר קוסם לי עקב הקשר האישי עם אנשים... אבל, קודם כל, במה תהיה יותר תעסוקה? ורד

boringvered

New member
מקפיצה - אפשר תגובה?

אשמח לאיזושהי תגובה... תודה שוב! ורד

המתלבט5

New member
שאלה: איפה, באיזה מוסד יש תואר כזה?

איפה בארץ מלמדים לתואר שני בלימודי מידע? באיזה חוג זה? מה תואר ראשון שנדרש כדי להתקבל לתואר שני כזה?

מידע

בי"ס לספרנות ארכיונאות ומידע. מגמות התמחות: המגמה לספרנות ומידע. המגמה לארכיונאות. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס לספרנות, ארכיונאות ומידע, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ו לימודי מידע. התמחויות: א. מדע המידע. מידענות במוסדות תרבות והשכלה. מידע חברתי הכולל גם קורסים בביליותרפיה. חקר הספר העברי (לא יפתח בתשס"ו) תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי הרוח, רמת גן תנאי קבלה כלליים לתואר שני בפקולטה למדעי הרוח והיהדות באונ' בר אילן: א. ראש המחלקה יתבקש לחוות דעתו על המועמד לפני שהבקשה תובא לדיון בוועדה לתואר שני. ראש המחלקה רשאי לערוך בחינות כניסה. ההחלטה הסופית על קבלת המועמדים וקביעת תנאי קבלתם תהיה בידי הוועדה. ב. על המועמד להיות בעל תואר אקדמי ראשון. ג. המקצוע שילמד המתמחה לתואר השני, יהיה בדרך כלל אותו מקצוע בו התמחה בתואר הראשון. אם יתקבל למקצוע שונה, יוטלו עליו לימודי השלמה. תנאי קבלה נוספים: יתקבלו מועמדים בעלי ממוצע של 85 לפחות בלימודי התואר הראשון. בעת הצורך ייערך ראיון אישי. במקרה של מועמדים רבים עשוי סף הציון לעלות.

למעלה