"מיקה שלי"

מה יש בקטע עם העליסה?

באיזה קטע זה אמור להיות? ומה יש שם? והקטע של התמונה הראשונה לא ראיתי התחלתי לראות כשהם שיחקו אמת או חובה

Sally Bowles

New member
אני לא ראיתי אף פעם את הקטע עם עליס

ה רק שמעתי את השיר. אין לי מושג מה זה...

barmiz

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעע

מה קורה אנשים? זה מחזמר הכי מוזר, משעמם, ארוך וגרוע שראיתי בחיייייםםםםםםם!!!!!!! השחקנים טובים, הבסיס של השירים יפה.. זה הכל. סיפור גרוע, תפאורה כעורה, תלבושות סתמיות, טקסט דלוח... זה מחזמר גרוע... איך כל כך אוהבים אותו? כשמולו מתחרים מרי לו, שיקגו, גריז, יוסף, שלמה המלך ושלמי הסנדלר וכל השאר שהעלו בארץ...

RAKA

New member
לדעת אנשי מקצוע רבים

ואנשים המוערכים ביותר בתעשייה, מיקה שלי נחשב למחזמר הטוב ביותר שהוצג כאן בשנים האחרונות מבחינה משחקית עלילתית, מוסיקלית. הוגדר כתיאטרון משודרג כלומר תיאטרון עם שירים. חבל שחלקכם לא מסוגלים להעריך את זה, ובמקום זה מתעסקים בצד החיצוני. למי שלא הבין את משמעות "שיר לשלום" כשיר סיום, שיפתח את מילות השיר באתר שיורנט וינסה לראות שוב את הקטע בו החיילים המתים שרים "איש אותנו לא יבין מבור תחתית אפל" ומדוע וכיצד נכתב השיר. מי שמחפש מחזמר בידורי אין לא מה לחפש במחזמר מיקה! אני זוכרת שכשצפיתי לראשונה במחזמר בהצגה החגיגית עם אנשי מקצוע רבים, היתה התרוממות נפש אדירה שמסוגה לא זכיתי מעולם בתיאטרון כששרו את שיר לשלום.

Sally Bowles

New member
אני בכיתי כשראיתי בפעם הראשונה

כל כך מרגש. כל כך חזק... זה גרם לי להבין המון המון דברים. שבהתחלה הם תלמידים תמימים שמסיימים תיכון ופתאום זורקים אותם למלחמות. זה נורא. ושיר לשלום שמסיים את ההצגה... וואו.

moran500

New member
אבל למה לזלזל ?

גם להצגות המוערכות ביותר יש ביקורות רעות לפעמים גם לקאטס שרץ 10 שנים או יותר היו ביקורות רעות... אז אנשים לא אהבו, אז מה ?! הבנתי את המשמעות של שיר לשלום, והבנתי את המשמעות של כל המחזמר, ובכל זאת לדעתי זה רק בסדר ולא מדהים. אסור לי ?

inbal85

New member
../images/Emo140.gifהצגה ממש יפה לדעתי

אני ראיתי את ההצגה פעם אחת בהיכל התרבות ופעם בטלוויזיה ואין מה להשוות בכלל.... זה כמו לראות דבר אחר לגמריי בטלוויזיה יש כל דקה וחצי פרסומות כל פעם שמגיע קטע ממש מרגש קוטעים אותו עם הפרסומות האלה... אז מן הסתם מי שראה אותו רק בטלוויזיה בטח ציפה לראות משהו יותר יפה...

למעלה