מיקה שלי חוזרת!!!

melc2000

New member
מיקה שלי חוזרת!!!

מיום שבת 22/11 מדי ערב בבית החייל... והשמועה הפנימית אומרת שיש כבר תאריכים להצגות בכל הארץ עד חודש מאי!!! ויהיו עוד הרבה... שמועה נוספת - כל הכוראוגרפיה במחזמר שונתה ע"י הכוריאוגרף עוז מורג. צפו להפתעות. מי שעוד לא ראה... לרוץ!!!

מתוקיז

New member
אני הולכת לראות

עם כל השכבה שלי. שמחה לשמוע שזה טוב, כי יש נטייה לקחת אותנו רק למחזות זבל במתנס"ים.

mary lou

New member
אפרופו בית צבי...

"אחים בדם" עוד מציג? אם כן - מתי? אם לא- זה יחזור?

python 4

New member
סליחה על הפרובנציאליות...

אבל אולי מישהו יודע אם יש סיכוי שהצגה כזו תגיע לתיאטרון הצפון?

yaronR1

New member
התשובה היא כן, בהחלט.

לי אפילו יש כבר כרטיסים. בינתיים נקבעה הצגה אחת בלבד ל- 2/01 יום שישי בשעה 21:00. ולמי שלא ראה, אני חוזר וכותב, "מיקה שלי" הוא מחזמר שאף אחד לא רוצה להחמיץ. תאמינו לי.

python 4

New member
אני שם בשני לינואר...

לצערי לא הכל מגיע לצפון. הדבר האחרון שראיתי בתיאטרון הצפון זה היה מרילו וזה היה גדול... אבל אני לא צריך לספר לך, אני מניח...

שגיא ק

New member
גם אני ראיתי מרי לו בתיאטרון הצפון!

למרות שאני באזור ת"א. הייתי גם בתיאטרון הצפון ב"שבר ענן" של בית ליסין. ואגב תיאטרון הצפון הוא התיאטרון הכי טוב שיש והוא גם 7 דקות מסבא וסבתא שלי. ומיקה שלי יהיה גם בתיאטרון הצפון ב- 18,19,20/1.

yaronR1

New member
יפה יפה...

אני שמח לשמוע שהוסיפו תאריכים, זה מעיד על ביקוש מוגבר וזה בהחלט מגיע לתלמידים המבצעים של בית צבי, או יותר נכון לבוגרים... ובנוגע לתיאטרון הצפון. שגיא, תיאטרון הצפון הוא אולם מעולה עם תנאים טכניים מעולים אבל הוא בהחלט לא ה"תיאטרון הכי טוב שיש..." קצת נסחפת לא?

yaronR1

New member
בוא ניקח לדוגמא

את המשכן לאומנויות הבמה או אפילו את היכל התרבות בראשון לציון... אי אפשר להשוות את "תיאטרון הצפון אליהם". גם הבית החדש של "בית לסין" בדיזינגוף הוא מצויין אם כי קצת עתיק...

שגיא ק

New member
תיאטרון הצפון

תיאטרון הצפון הרבה יותר טוב מהמשכן לאומנויות ובטח שמהיכל התרבות בראשל"צ ומשניהם גם יחד. והוא גם מעוצב הכי טוב ויש שם אווירה תיאטרונית הכי טובה.

yaronR1

New member
נו... בוא נחליט ש...

"על טעם וריח..." נשאיר את זה פתוח ונחזור להחלטה סופית אחרי שאני אראה את מיקה שלי בתיאטרון הצפון.

karmi2

New member
קודם כל תודה על כל המחמאות ../images/Emo9.gif

דבר שני אנחנו (הקאסט) מאוד נרגשים לגבי העובדה שנופיע בתאטרון הצפון. עכשיו קבלו עידכון: לבינתיים יש הרבה יותר משני תאריכים. אנחנו כבר קיבלנו 14 תאריכים עד מאי (כולל) בתאטרון הצפון: 2 , 18, 19, 20 לינואר. 11, 12, 15, 20 (יום ו' בשעה 22.00) לפברואר. 7, 8, 22, 23 למרץ 14, 15 למאי נודע לנו כי על תאריכים נוספים נתעכן בהמשך. כך שאנו מצפים להגיע אליכם ונשמח אם תגיעו לראות אותנו. שוב תודה רבה רבה על ההתעניינות, המחמאות ועל אורך השירשורים.
נתראה ?
אה , וגם לחברים במרכז רבתינו. בואו . יהיה כייף.

yaronR1

New member
את לא צריכה להודות לנו...

זה בהחלט מגיע לכם... לכולכם. החל מהשחקנים הראשיים וכלה בקורוס ובנגנים שעל הבמה. תהיו בריאים ותמשיכו לרגש אותנו...

למעלה