מיקה-מה אומרים?

ברוזונת

New member
את מיקה אני יכולה להגדיר במילה אחת

בעעעעעעעעעע. וזה רק בגלל השילובים שלה ומה שהיא מכינה בתכניות שהיא משתתפת בהם. לא הייתי וגם לא אהיה במסעדה שלה.

Siren

New member
מיקה

פעם מיקה היתה מלכת הפיוז'ן והציעה מנות מתוחכמות וטובות אבל הביצוע בשנים האחרונות חווה הדרדרות. נכון להיום אני נמנע מלהגיע למקום וממליץ לחפש מסעדה אחרת.

מיצמיצ69

New member
אני הייתי פעם אחת לפני שנה וחצי

בערך ומאוד נהניתי- ההערה היחידה שלי היתה שצריך שפץ את המקום- נראה ממש עייף אני אפילו זוכרת מה אכלתי... ריזוטו לימון מעולה, טארט פסיפלורה מעולה, ואיזה טרטלט טעים בהתחלה

Merav B R

New member
גמני הייתי לפני כשנה ומשהו והיה טוב

מאד (לא מעולה אבל יותר מהממוצע). אני בהחלט אחזור...

האמת,הייתי אתמול

היה נחמד...פגשתי שני חברים וותיקים שעובדים שם. לא ידעתי למה לצפות,לא התאכזבתיוגם המחיר היה נוח,אבל אולי בגלל שחשבתי ללכת לאונמי.... היה לי טיפה פחות טעים.

nalathe1

New member
מיקה היתה ותהיה בעיני אם הפיוז'ן

בארץ. (חלוצת הפיוז'ן אולי?) תמיד נהניתי, לא חוויתי ולו נפילה אחת שם (ובזמנו פקדתי תדיר), אבל לא הייתי כבר כמעט שנה. מקווה שלא השתנה שם כלום, זה היה אחד המקומות היציבים והמדוייקים יותר מבחינתי, יצער אותי לשמוע שהשתנה.

ננה f

New member
אני מסכימה.

אחת מהשפיות היותר מוכשרות מקוריות ואמיצות שיש לנו כאן. תזכרו תמיד ששפית טובה היא הרבה יותר מאשר שף טוב, כמו במקרה של ראש ממשלה, הכסא הזה בד"כ מחזיק ביצים חזקות (ותסלחו לי על הביטוי הבוטה אך מדוייק) ולא גיברת ענוגה. אין לי מושג לגבי המסעדה היום, והי נלה, אשמח לבדוק -:)

מיקה כבר לא שם הרבה זמן

והשמועות בברנג'ה אומרות שהם מחפשים מישהו שיקח את המקום

למעלה