מיקה - היום ופעם

אקסיום

New member
מיקה - היום ופעם

יצא לי השבוע להכנס לכמה דקות למיקה ,וזה היה בסצינה של גבעת התחמושת, היה נדמה לי שבקאסט הקודם ,היה חייל שרעד מאד כששר וזה היה ממש מצמרר והפעם לא הבחנתי בכך .האמנם,גם אתם הרגשתם שזה היה פחות חזק?

אקסיום

New member
מישהו הקליט מערוץ 2

ששידר את מיקה ביום העצמאות לפני שנתיים? מי שהקליט אשמח אם ישלח לי מסר

shnu00zel

New member
אז והיום...

לא ראיתי את ההפקה הקודמת.... אבל ראיתי את הנוכחית, והכרתי את השירים בעל-פה כי יש לי את הדיסק... אני מדבר עכשיו מבחינה קולית... לירז רחמין עדיפה מבחינתי בתפקיד מיקה. השירה הייללנית (לטעמי כמובן) של עדי זורע. מבחינת משחק רחמין קצת אנמית לדעתי. עד כמה שזה מפתיע לשמוע, ועד כמה שאני מאוד אוהב את הילה מערבי (שאתמול הופיעה לראשונה בבארבי עם השירים מהתקליט העתידי) רוויטל זלצמן מבצעת מדהים (מדהים מדהים מדהים) את השיר "בתוך". עוד נקודה שחשוב לציין, הצצתי קצת בהקלטה של מיקה שלי ששודר ביום העצמאות לפני כמה שנים, אחרי שכבר ראיתי את הגירסה נוכחית, והכוריאוגרפיה שם לא טובה כמו הכוריאוגרפיה החדשה של עוז מורג. עוז ידע לנצל את המוסיקה ואת הבמה, והפך את השירים להרבה יותר מעניינים לעין.

זה תלוי... יש כאלה שיותר אוהבים את

הקול של רועי מאשר של איתי לוי... הקול של איתי לדעתי יותר טוב משל רועי אבל אני מכירה הרבה שגם לא אוהבים את הקול שלו..... ואת של רועי כן...

julez

New member
הקול של רועי

שונה מאוד מהקול של איתי לוי, וחסרה בו העוצמה שיש לאיתי... ראיתי את רועי כיוסף וגם כסמי ומיקי באחים בדם ואני חייבת להגיד שאני לא כ"כ מבינה למה תופסים ממנו כ"כ. אז נכון, יש לו גוף מדהים ופרצוף נחמד... והוא גם שחקן לא רע... אבל הקול שלו לא משתווה לקול שיש לשחקנים אחרים בשנה ג' או לבוגרים. גידי תמיד יהיה בשבילי איתי לוי בעיקר בגלל השיר "זה השיר שלך". למי שיש את הדיסק בטח יכול להבין למה השיר הזה בלתי נשכח בזכות איתי...

ה-כ-ל עניין של טעם

לדעתי לרועי יש קול יפה אבל מה שאני לא כל כך אוהבת בקול שלו זה שהוא נמוך כזה... אבל למרות זאת יש לו קול נפלא... והוא יודע להעמיד לי ת'שערות בידיים =]

כן אני יכולה להבין למה את מעדיפה את איתי לוי

(אני יותר אהבתי שהוא שר את הבלדה על חדווה ושלומיק... ) אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שרועי קקון מוכשר מאוד גם במשחק וגם בשירה... יש יותר טובים ממנו נכון... אבל גם לו יש קול מדהים... יש המון אנשים שיגידו לך שהקול של רועי יותר טוב משל איתי... משום שהיה הרבה חילוקי דעות על הקול של איתי... לא כולם אוהבים אותו... אני חושבת שהקול של איתי יותר טוב... אבל לא שהקול של רועי לא טוב...

shnu00zel

New member
תלוי מי אומר

רועי היה בסדר גמור, לא היתה לי בעיה עם השירה שלו. לאיתי לוי יש קול מאוד מיוחד, שהדעות עליו חלוקות. יש שאוהבים את השירה שלו, יש כאלה שלא. לי לקח כמה זמן להתרגל ולאהוב את השירה של איתי לוי. הפעם הראשונה שראיתי אותו היתה ב"דוד" ואני זוכר שאז לא אהבתי את השירה שלו בכלל...

נכון מאודד....

גם אני לא ראיתי את ההפקה הקודמת והכרתי את השירים מהדיסק שיש לי... אני ממש לא אוהבת את הקול של עדי זורע... צרחני מידי לטעמי... אבל גם לירז רחמין לא כל כך טובה... יש לה קול יפה אבל המשחק שלה לא משהו.... רוויטל זלצמן באמת היתה מעולה... אבל אין על הילה מערבי.... בקיצור ההצגה מעולה בשתי ההפקות לכל אחת יש את החסרונות והמעלות שלה.

מיקה שלי

אני מאוד נהנתי המיקה שלי.. והלכתי לראות אותה פעמיים... למרות שיש משהו במה שאתה אומר, פעם ראשונה שהייתי היה לי צמרמורות ב"בשמלה אדומה"....

וואי..!!

ב"מיקה שלי" היה הרבה קטעים מצמררים... (כמו: בבית חולים.. בהיה לי חבר היה לי אח.. ונתנה תוקף..) אבל גם קטעים מצחיקים.. (כמו: השוטרים.. ואלישעעעעעעע)

למעלה