גם היום אוכלים גיבעולי חמציץ בר ולא זה לא מסרטן
R r o i 1 9 New member 5/2/06 #23 שאלת חמציצים האם גם חמציצי הנוי הללו מתרבים בצורה מטורפת כמו חמציץ הבר? האם גם הם לא מייצרים זרעים? בזמנו,כשקראתי שחמציץ הבר לא מייצר זרעים, הייתי המום. לא הבנתי איך מבצלצלים הוא מכסה שטחים כאלה גדולים.
שאלת חמציצים האם גם חמציצי הנוי הללו מתרבים בצורה מטורפת כמו חמציץ הבר? האם גם הם לא מייצרים זרעים? בזמנו,כשקראתי שחמציץ הבר לא מייצר זרעים, הייתי המום. לא הבנתי איך מבצלצלים הוא מכסה שטחים כאלה גדולים.
R Rebeccan New member 5/2/06 #25 חמציץ נטוי בארץ לא מייצר זרעים הריבוי הוא ע"י בצלצולים בעומק הקרקע הבצלצול לא רק מתרבה, אלא גם שולח שלוחות ארוכות, ולכן השטח מתמלא די מהר ומכסה את כל השטח פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
חמציץ נטוי בארץ לא מייצר זרעים הריבוי הוא ע"י בצלצולים בעומק הקרקע הבצלצול לא רק מתרבה, אלא גם שולח שלוחות ארוכות, ולכן השטח מתמלא די מהר ומכסה את כל השטח פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
ר רוּפֵן New member 5/2/06 #22 חמציצים מכילים כמות גדולה של ... 'מלח לימון', והפרזה בלעיסה שלהם, יכולה לפגוע בכליות. כרגיל, הכל במידה. על 'סירטון', לא שמעתי...
חמציצים מכילים כמות גדולה של ... 'מלח לימון', והפרזה בלעיסה שלהם, יכולה לפגוע בכליות. כרגיל, הכל במידה. על 'סירטון', לא שמעתי...
ר רוּפֵן New member 5/2/06 #31 גמאני, והרבה מאוד.. בתור ילד צמחוני.. ייתכן באמת שזה גרם לי לרגישות בעייתית בכליות...