מיצינו.

מיצינו.

את ארצנו הקטנטונת. ועכשיו זה זמן טוב לחפש את ההשכלה בניכר, או את העבודה, או סקס זול. אין קשרים, הכסף לא גדול, אבל לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון. אבל הרי בסופו של דבר גם בגיל שלושים וגם בגיל 50 עדיין נפלא לחיות שם (בגיל 70 זה כבר די מבאס כל הטיפטוף הנורא). ביננו, יהיה נפלא. למרות שיהיה לי קשה בלי לראות את הפורום המדשדש על בסיס יומי ובלי לדעת האם קפת עשתה את אותו זר מסתורי. אבל, יש דברים שצריך לדעת לוותר עליהם, גם ככה זה פאתטי לברוח מישראל, וזה אפילו קצת יותר פאתטי להיות מאותם אלו שגולשים לאתרים ישראלים בזמן שמאחוריהם אוכלים את החומוס הכי טוב בצ'לסי.

קפת

New member
כאילו, הוא מחכה שנצעק במקהלה

לא, לא, חרא יקר, אל תיסע, אל תשאיר אותנו לבד, או לפחות תעשה מצווה ותכנס לפעמים ותדווח אם יש טלויזיה משובחת? כי לא נראה לי שאנחנו מתכוונים לעשותזה.

היינו הך,

אם אתם בלונדון, או בקרית ים ב'. לקופסא הזו אין קוי רוחב, אורך, או גבולות.סע לשלום, צבא הישע זה כאן.

קפת

New member
לי אין אשליות בקשר ללונדון

כי כבר החלטתי: חרא חרה עיר. גם יקרה, גם מבאסת. אם כבר, אז באמסטרדם היאוש הרבה יותר נוח. לשנה הבאה על איזו כרכט לא בנויה. מי אמר סקס בשירותים של בית אנה פרנק ולא קיבל?

Ricca

New member
ככה מהלב

זה לא כזה מדהים לחיות בחו"ל, במיוחד לא כשאתה סטודנט. אל תבוא.

yeroslav

New member
and who says

ricca i feel that u r in a big stress in your life and u are not happy with your ambitions,unless someone is holding you with a rope on your neck.what can be bad studying abroad,its a lovely expireince and my mom told me when she studied in bari that it was the best time ever, if u find 10 reason not to study abroad u shouldnt study there but if u dont,enjoy it, yeroslav

Ricca

New member
אה.. מה?!

אני פשוט לא רוצה שהחאריזם יבוא ליבשת לי.. קפת?! מה זה הירוסלב הזה?!

yeroslav

New member
just let it pass over your head

yes yes ignore the silent shout of the people around the globe,be what i call..egocentric person,or maybe i can call it,sonnbism..you know what a human fly is also a nice way of saying it,and it is your nick name..what a coincident speaking to a person threw a third part is the lowest! but still i will be strong as i see it,u probably alone there without a boyfriend or someone to care for,what makes it difficult.how about u give me a call and no im not trying to hit on you,im just your helping angle call...before it will be too late! 0544622712 not for nothing you are mazal gdi,u r specail yeroslav

Ricca

New member
תקשיב לי טוב!

אני לא יודעת מי אתה חושב שאני, ולא מעניין אותי מי אתה חושב שאתה! תצא מהסרט שלך, ותתחפף לי מהשרשורים. רוצה לומר משהו לאומה, ואללה בכיף, אבל שההודעות שלך לא יעזו להתקרב להודעות שלי. אה כן! למה לומר אגוצנטרית וסנובית כאילו זה משהו רע?!

קפת קפת קפת

אני מודה, לקח לי 3 הודעות ויומיים לקלוט, אבל ירוסלב הוא אחד הניקים האלטרנטיביים המוצלחים שלך. סחטיין.

קפת

New member
תודה מותק

הבעיה היא, שאני מצליחה "להיות ירוסלב", אם אתה מבין למה אני מתכוונת, רק אחרי טראנס היפנוטי. אגב, המטרה העיקרית של הסשנים עם פרופ' ק', הפסיכיאטר הנודע, היא לשפר את יכולת הכתיבה שלי באנגלית, לצורך קבלת פרוייקט חדש, טראנסהיפנוטיואטלנטי, שיכניס לכיסי אגוזים וממון רב. וגם בשביל לעצבן עודיותר את לריסה. בקרוב הסרט.

כל פסיכיאטר שיטפל בך יהיה נודע

אני בספק אם המחקר הפסיכיטרי נתקל במקרה כל כך מעניין ומפחיד כמוך.

קפת

New member
בחיי שאינלי שמץ

ננסה לגדלותו בצלחת פיטרי שלנו, ונראה אם הוא הופך לממאיר או לא... זה כל מה שאני יכולה לייעץ לך.

למעלה