מיצבים

MikeY fReAk

New member
מיצבים../images/Emo79.gif

[אין כבר מה לכתוב, אז החלטתי לפתוח על זה שרשור..] -יש לכם מיצבים השנה? אם כן: -כמה? -במה? -המיצב הקרוב הוא..? -אתם יודעים מה הראשי תיבות[אני סתם רוצה לדעת מי באמת יודע, אם אפחד לא ידע אני אכתוב
..ואל תחפשו בנט או משהו..פשוט אם אתם יודעים או לא!]? אם לא: -היה לכם פעם? -הלך לכם טוב/רע? -זוכרים באיזה כיתה[ואם כן, באיזה]? -המיצב האחרון שעשיתם הוא..? -אתם יודעים מה הראשי תיבות[אני סתם רוצה לדעת מי באמת יודע, אם אפחד לא ידע אני אכתוב
..ואל תחפשו בנט או משהו..פשוט אם אתם יודעים או לא!]?

MikeY fReAk

New member
ובכן..../images/Emo98.gif../images/Emo79.gif

קודם כל דעתי על מיצבים.. הם די מיותרים! הרי את החומר של שנה שעברה כבר סיימנו למדנו חרשנו טחנו דק דק! בשביל מה לעשות על זה עכשיו מבחן, כשכבר עלינו כיתה? אם הם היו עושים בסוף שנה..זה גם היה מעיק, אבל יותר מובן. -יש לכם מיצבים השנה? כן -כמה? 5 -במה? מדעים, אנגלית, מ"מ, הבעה[אנחנו לא לומדות את זה!!], מושגים במורשת ציונות ודמוקרטיה[?!] -המיצב הקרוב הוא..? מדעים -אתם יודעים מה הראשי תיבות[אני סתם רוצה לדעת מי באמת יודע, אם אפחד לא ידע אני אכתוב..ואל תחפשו בנט או משהו..פשוט אם אתם יודעים או לא!]? אני יודעת..
:)

המטרה של זה,הא לבדוק את הרמה הכללית

של כל התלמידים...זה לא נכלל בתעודה או משהו זה ארצי

MikeY fReAk

New member
אצלנו זה כן:(../images/Emo79.gif

והראשי תיבות.. מדדי יעילות וצמיחה בית סיפרית :S

../images/Emo80.gif אנוכי.

אינלי מיצבים.
היה.
ממ. כן, אני זוכרת שקיבלתי 100 במיצב בלשון והבעה.
המ. ה'-ו'..
אנ'לא זוכרת, תהרגו אותי.
אינלי מושג.

ממממ..

מיצב זה מן מבחן ששולח משרד החינוך בנושא מסויים.. יש מיצבים בכל מיני נושאים. עוד דרך של משרד החינוך להוסיף לחץ ומבחנים
ו.. אהבתי את החתימה שלך

MikeY fReAk

New member
תגידי תודה, זה זוועה..../images/Emo79.gif

עד כמה שהבנתי המטרה של המבחנים האלו זה לקבוע את הרמה של הבי"ס..

אני../images/Emo163.gif

השנה? תודה לאל לא. יש בגרויות
אין לי מושג מה הראשי תיבות.
הייתה לי הפצצה של מיצבים בכיתה ח' ואחד בט' (נדמה לי) הלך בסדר.. לא זוכרת אמרו לנו שזה לא משפיע הרבה.. האחרון באזרחות או משו.

רייצל87

New member
אין לי השנה מיצבים

-היה לכם פעם? כן אבל לא עשיתי..
-הלך לכם טוב/רע? לא עשיתי -זוכרים באיזה כיתה[ואם כן, באיזה]? נראה לי שביסודי
-המיצב האחרון שעשיתם הוא..? לא זוכרת באיזה נושא הוא היה..
-אתם יודעים מה הראשי תיבות: לא

למעלה