מיצאו את ההבדלים! פסק זמן הרגיל לעומת פסק זמן האדום.. הממממ.......יאמי!
R ronitit New member 12/3/03 #9 ומה עם פסק הזמן מריר שהיה פעם? היום נדיר למצא בסופר פסק זמן רגיל מאז שהשתלטו האדומים על המדפים. אני אהבתי את הרגיל והפשוט בלי התוספות. ובאמת, מה קרה למריר?
ומה עם פסק הזמן מריר שהיה פעם? היום נדיר למצא בסופר פסק זמן רגיל מאז שהשתלטו האדומים על המדפים. אני אהבתי את הרגיל והפשוט בלי התוספות. ובאמת, מה קרה למריר?
A Aphelion New member 7/3/03 #3 מה שהיה פעם אחד השוקולדים הכי טעימים, הפך למשהו תפל ואף דוחה במידת מה. הפסק זמן האדום יותר נורמלי. אבל לא יעזור להם לעלית, הם פישלו בגדול! כדאי להם גם ללמד איך חברה שמכבדת את עצמה אמורה להתנהג במדינה דמוקרטית. עוד מאפיה...
מה שהיה פעם אחד השוקולדים הכי טעימים, הפך למשהו תפל ואף דוחה במידת מה. הפסק זמן האדום יותר נורמלי. אבל לא יעזור להם לעלית, הם פישלו בגדול! כדאי להם גם ללמד איך חברה שמכבדת את עצמה אמורה להתנהג במדינה דמוקרטית. עוד מאפיה...
ט טל גקסון New member 7/3/03 #7 טעמתי קדבורי...../images/Emo105.gif ואני חייבת להגיד שממש התאכזבתי! אחרי כל הפרסום ומה שאמרו עליו! זה בכלל לא טעים! יש לזה טעם משונה! זה אכיל,אבל שוקולד רגיל (פרה) הרבה יותר טעים!
טעמתי קדבורי...../images/Emo105.gif ואני חייבת להגיד שממש התאכזבתי! אחרי כל הפרסום ומה שאמרו עליו! זה בכלל לא טעים! יש לזה טעם משונה! זה אכיל,אבל שוקולד רגיל (פרה) הרבה יותר טעים!
נ נעה הרשקוביץ New member 10/3/03 #8 אתם יודעים מה באמת טעים../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif במיוחדדדד השוקולד שיש בסוף בטילון נדיר!
אתם יודעים מה באמת טעים../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif במיוחדדדד השוקולד שיש בסוף בטילון נדיר!