מיץ לימון + בדין

מיץ לימון + בדין

הומלץ כאן להשתמש במיץ לימון בתא המרכך ללבנים. כמה לימון? והעיקר: האם הוא בא במקום בדין [או מרכך אחר] או יחד? תודות למגיבים. גרשון.

בקשה להבהרה ועוד

1] למה הנכם קוראים "לבנים"? גופיה ותחתונים או גם חולצות לבנות וכל דבר לבן? 2] יש לנו מכונת כביסה LAVAMAT ובה ארבעה תאים. בתא האמצעי - המחולק לשניים - אני מכניס מלפנים כובע של בדין. בתא השני [היינו זה שקרוב יותר למכונת הכביסה] נהגה אשתי [שנפטרה ביום ה', לצערי] להכניס טבליות COLON. בדברי ההסבר של החברה כתוב כך: תא לאבקה לבנה/הסרת כתמים [משמש בתוכנית להסרת כתמים בלבד] האם עלי להבין שאין משתמשים ב- קולון בכל מקרה, אלא רק כאשר רוצים להסיר כתמים? זה לפחות מה שכתוב. 3] הרבה לימון האם זה לימון שלם או יותר? אני חוזר ומודה למגיבים, גרשון.

dudusch

New member
עד כמה שאני יודע

משמועות וכאלה... לבנים הם תחתונים, גופיות, גרביים - האבחנה הזו היתה נכונה לפני שנים, בהם הצבע השולט לבגדים אלו היה - לבן. בעיקרון, אפשר לכבס מגבות עם לבנים מאחר וכולם עמידים בהרתחה ולא מורידים צבע או משנים בגודלם (מתכווצים). התא הנפרד נועד למקרים בהם ישנה כביסה מלוכלכת ורוצים להוסיף את שלב ה - PREWASH שנועד להתמודד עם כתמים עקשניים. אני מצטרף לכולם באומרי ובאיחולי שלא תדע צער.

goanin

New member
לבנים = בגדים בצבע לבן

2. אני מצטער לשמוע
אני חושב שזה ככה: תכנית להסרת כתמים היא תכנית אינטנסיבית שלרוב יש לה מחזור מקדים ומחזור עיקרי של עבודה (דומה לשטיפה מוקדמת). בתא להסרת כתמים נשים אבקה למחזור הפעולה הראשון של תכנית הסרת הכתמים. אם יש לנו כביסה רגילה, לא שמים חומר בתא הזה. 3. הרבה לימון זה 3/4 ויותר, מתא המרכך. אני לא ממליץ לסחוט לימונים למכונה. זה יקר ומיותר. תקנה מיץ לימון משומר בסופר (בבקבוקים כמו של החומץ)

מיץ לימון - שאלה.

קודם כל תנחומיי הכנים לגרשון לב.... שנית, בן זוגי קנה מיץ לימון משומר ואני לא משתמשת בו כיוון שיש בו המון חומרים משמרים וצבעי מאכל - הוא די צהוב.(וגם לא טעים). האם ניתן לכבס איתו? אם כן, מה לעשות בדיוק? ואם לא.. האם יש משהו אחר שאפשר לעשות? לנקות ? להבריח חתולים מהגינה..? אשמח לכל פתרון .

אני מניח שהכוונה למיץ מלימון סחוט

אך יתר השאלות בעינן עומדות. ותודה על התנחומים. גרשון.

מעולה!

אז רגע.. אני שמה אבקה בתא של האבקה, חומץ בתא של המרכך ולימון בתא הקטן ביותר?. איפה שאמורים לשים אוקסיג'ן? ועוד שאלה: מתאים לכל סוגי הבגדים? צבעוני ולבן? כביסה עדינה? ומה המטרה שלו בדיוק? תודה על התשובות. אני לומדת המון מהפורום המדהים הזה !

goanin

New member
לא לא

מיץ לימון בתא המרכך בלבד. במקום חומץ או ביחד. המטרה שלו היא לסתור (לבטל כימית) את שאריות חומרי הכביסה, מה שתורם לריכוך הבד ומניעת דהיית הצבע. בנוסף - הוא מנטרל ריחות שנשארו על הבגדים. אין לשים את החומרים הבאים בתאים של חומרי הניקוי: חומץ, מיץ לימון, מלח לימון, מרכך.

תודות ועוד שאלה

בתא האמצעי [המחולק] היתה אשתי שמה מלפנים בדין ומאחור קולון, תמיד. האם עלי להבין שאין משמשים בקולון תמיד ואם כן באילו כביסות? סליחה על הבורות.

נועם@בת

New member
הקולון נועד להסיר כתמים

אם הבגדים לא מלוכלכים בצורה רצינית אין צורך בקולון. לבגדים עם כתמים מוסיפים קולון (אני מניחה שהכוונה לחומר נוזלי) או קליה או אוקסיג'ן. בתיה

תוצאות עם מיץ לימון משומר

הכביסה ללא מרכך כביסה כזה או אחר אלא רק מיץ לימון משומר ואבקת כביסה של שופרסל יצאה נקייה עם ריח מדהים של נקיון. מומלץ!!!

סביון1

New member
כמה מיץ לימון שמת על כמה כביסה?

גם אני רוצה לנסות. שונאת את המרככים האלה ואשמח למצוא להם תחליף.

למעלה