מיץ חמוציות...

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
מיץ חמוציות...

היי, רציתי לדעת מה המיץ חמוציות עוזר לדלקות בשתן ואיזה עוד המלצות לתרופות סבתא נגד דלקות בשתן יש לכם?

מיץ חמוציות אכן עוזר, גם שתיה מרובה

וגם לבדוק את הקשר הזוגי. לפעמים הגוף מנסה לשדר לנו שמשהו בנושא הסקס לא כ"כ מתאים לו.... אגב, ניתן לעזור גם בדיקור סיני וצמחי מרפא.

0 אור 0

New member
מיץ חמוציות בהחלט עוזר!!

ואפשר להגיע אתו למניעה של התפתחות הדלקת - מכירה בנות שסבלו מדלקות חוזרות, והגיעו בעזרת החמוציות לשנים בלי דלקת. אופן הפעולה של החמוציות הוא מניעה של השתרשות של החידקים בדופן השלפוחית, לכן חשוב לקחת את המיץ כמה פעמים ביום ובאמצע לשתות הרבה. חשוב מאד!! אם כבר יש דלקת עם חום - לא להסתפק בחמוציות, אלא להיות במעקב רפואי (ואם הרופא רושם אנטיביוטיקה - לקחת אותה) , מאחר שדלקת בשלפוחית השתן שהוזנחה עלולה לעלות לכליות ולגרום שם נזק בלתי הפיך. במקרה כזה, אחרי האנטיביוטיקה תקחו פרו-ביוטיקה לשיקום החידקים הטובים בגוף, ותתחילו לקחת 1-2 כוסות מיץ חמוציות למניעה במשך תקופה.

I Was Hoping

New member
רק לא

לשתות אנטיביוטיקה עם מיץ חמוציות. כלומר - או אנטיביוטיקה או מיץ חמוציות. לא שניהם יחד באותו זמן. BIG NO NO.

0 אור 0

New member
למה???

אני לא שמעתי על המלצה כזאת, ולא נראה לי שאמורה להיות בעיה - כי אין סתירה בין הפעולה של האנטיביוטיקה לפעולה של החמוציות.

I Was Hoping

New member
כך אמר לי

פרופסור למחלות זיהומיות, לעולם לא ליטול את שניהם יחד. לא התווכחתי

dance of life

New member
הילה - זה נשמע לי מוזר

לקחתי את שניהם יחד................... והבראתי (מהחמוציות, תהיי בטוחה)

I Was Hoping

New member
ברור שאני בטוחה ../images/Emo13.gif [ושמחה]

ואין לי הסבר רפואי, רק אמרתי את מה שאמרו לי :)

למעלה