מיפרט נייד

el231

New member
מיפרט נייד

אהלן. אני רוצה מחשב נייד שיהיו בו את התכונות האלו - על איזה דגם אתם ממליצים? 1. מסך 15" לא רחב. 2. זיכרון של 1GB DDR2 (האם יש הבדל מהותי בין הDDR לDDR2??) ומעבד של 1.7. 3. דיסק קשיח בנפח של 80GB 5400RPM (אם יש דגם עם 60 GB אז גם אפשרי) 4. תקשורת אלחוטית 5. IR או בלוטות' 6. יציאת TV 7. 3 או יותר יציאות USB2.0 תודה!

el231

New member
באיזור ה7000,

זה תקציב שאפשר להשיג את מה שאני רוצה. ועכשיו - המפרטים החברות הדגמים.. :)

עבור התקציב הזה

ניתן למצוא דגמים קרובים לצרכים שלך אך לא בטוח שיענו על כל הדרישות שציינת, לדוגמא IBM R52. אני מציע להכנס לזאפ ולחפש דגמים ע"פ התקציב שלך. תן לינקים לדגמים שנראים לך ונעזור לך להחליט.

el231

New member
OK אז ככה..

הסתכלתי על 2 מחשבים שנראה לי שיתאימו לי לתקציב ולצרכים אבל אזדקק לכמה הבהרות מכם.. שניהם של LG LS55 1GJE LS55 13JE מה ההבדל ביניהם??? אני לא ממש הצלחתי להבין...

Jan22

New member
תראה ..

אתה רוצה השוואה בין דברים ,אז תבהיר את עצמך כמו שצריך ,תרשום מטרות של הנייד ,תקציב ,קישורים שאתה רוצה חוות דעת עליהם וכד'. במקרה שלנו תציג קישורים חביבי ..

el231

New member
בבקשה - 2 מפרטים !

יש לי שאלות אבל אני לא מקבל תשובות וזה דיי מקשה.... הנה המפרטים - מה ההבדל בין 2 הדגמים? מחשב ניידLG LS55 1GJE 1.73GHz 512MB מעבד : Intel® Pentium® M Processor Dothan Sonoma 1.73GHz 533MHz זיכרון פנימי : 512MB ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 333MHz מסך : XGA " 15 (1024x768) , High Brightness דיסק קשיח : 60GB כרטיס גרפי : ATI Mobiliti Radeon X300 64mb מודם\פקס פנימי : V.92 56K KBPS כרטיס רשת אלחוטי : WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g אנטנה לרשת אלחוטית : Dual Hexa-band Antenna כרטיס רשת מובנה : 10/100 ETHERNET LAN כונן צורב : -R/RW DVD SUPER MULTI התומך בכל שיטות הצריבה הקיימות חריץ : PCMCIA Type II משקל : 2.6 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים יציאות: RJ-45, RJ-11 VGA ,Fire Wire, USB 2.0 x 3 PARALLEL S-Video, כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO MMC, Secure Digital סוללה : LI-ION 6-cell והדגם השני: מחשב נייד LG LS55 13JE Dothan 1.73GHz 512MB מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz(740) , 533MHz FSB 2Mb cache Sonoma זכרון פנימי : 512MB ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 333MHz מסך: " 15 XGA+ (1024x768), High Brightness: 200nit דיסק קשיח: 60GB 5400Rpm כרטיס גרפי: ( ATI Mobiliti Radeon X300 (64MB מודם\פקס פנימי : V.92 56K KBPS כרטיס רשת אלחוטי WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g אנטנה לרשת אלחוטית: Dual Hexa-band Antenna כרטיס רשת מובנה: 10/100 ETHERNET LAN כונן צורב SUPER MULTI :DVDהתומך בכל שיטות הצריבה הקיימות חריץ: PCMCIA Type II יציאות: RJ-45, RJ-11, VGA ,Fire Wire, USB 2.0 x 3 PARALLEL S-Video, כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, Secure Digital סוללה: LI-ION 6-cell משקל: 2.6 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים מה ההבדל?

Jan22

New member
כנס ...

תראה ,לפי המפרטים שני הדגמים נראים זהים ,יכול להיות טעות תמימה של האתר ויכול להיות שזה נכון לכל דבר ,בכל מקרה הדגמ/ים לא רעים בכלל הם די חזקים למשחקים/תוכנות גרפיות/אופיס/אנטרנט וכד' .. מה אתה מחפש ,מה הצרכים של הנייד ,תקציב וכד' ..!?

el231

New member
OK

ומה עדיף לי? XP בגירסת הHOME או PRO?? מה ההבדל ביניהן זו השאלה? בבית אני עובד עם הפרו האם אני ארגיש הבדלים אם בנייד יהיה לי HOME?

Ixion

New member
HOME EDITION זה סיוט -

אי אפשר ליצור networking נורמליים או כל מיני דברים אחרים שדווקא כן משתמשים בהם, במיוחד בניידים. תשאר עם PRO.

el231

New member
מחשבים של LG

האם זה בטוח לקנות מחשבים ניידים של LG? מבחינת אמינות וכו'... כלומר הם לא IBM כמו שהבנתי אבל לקנות?

Jan22

New member
גם בIBM יש פאקים ,אבל יש להם שם

שנים רבות של איכות ומצוינות ,לLG מצד שני אין רפוטיישן יותר מדי בנוגע לניידים - NEW IN TOWN .

el231

New member
אז אני צריך כיוון

ואיזה דגם למשל של DELL יתאים לי לפי המפרט שהבאתי למעלה?

tomer65538

New member
כמו שציין זה שמעליי, אם אתה

משתמש ברשת באופן מסיבי יחסית (domain וכו') אתה חייב professional אם לא - לדעתי ניתן להסתדר עם home edition יש עוד כמה הבדלים אבל זה בעיקר בעניין של רשת אם אתה high end user אני מציע לך לחפש את כל ההבדלים ולראות אם חשובים לך

למעלה