מיפלגת האכזבות

michaly44

New member
מיפלגת האכזבות

אני חברה ב... מיפלגת האכזבות למיפלגה הזו אין מצע, אך אולי תקווה גדולה, לשינו מהותי שינוי בדרך חשיבה שינוי חברתי ובעיקר שינוי פנימי..שינוי שיאציל את הטוב שיש בי על אחרים. צריך המון אומץ וגישה שונה כדי להגיד, אנחנו ממפלגת האכזבה, הנמכתי ציפיות: מחברים..מאנשים שעוברים בחיי, אפילו מהילדים. ובעיקר מהחיים. רקמתי חלומות כמו תחרה עם המון סעיפים מסועפים חלקם נישברו..הריקמה כבר לא אחידה, וחלומות חדשים ניסרגים עכשיו. במיפלגת האכזבות, יש מקומות ומחוזות שאין ברצוני לגעת בהם שוב, או להיכנס אליהם. אך יש מקום אחד קטן קטן חם, נעים כמו שמיכת פוך ביום סגרירי מקום שקוראים לו "תקווה". והחלון הזה ניפתח,ועל אדן חלונו אני שותלת כל יום פרח חדש בתקווה שאם אשקה אותו, הוא יצמח ויגדל ואוכל להנות מיופיו. שמש צעירה על עלעליו ומים משקים את צמאונו, אלו המחשבות שבאות והולכות. חלקן נישארות איתי. מיפלגת האכזבה שלי פתוחה לחברים פתוחה לאלו שרוצים לרקום חלומות ואולי גם להגשימם לתת לאחרים מטוב ליבם בלי לשפוט, בלי לתלות, ובלי להיות המוציא לפועל. אם חטאתי מבקשת סליחה.

maof

New member
שרשרת טבעות ../images/Emo39.gif

כל שנה בחייו של אדם הינה עוד טבעת נוספת בשרשרת ארוכה היא שרשרת החיים יכולה טבעת זו להיות חלקה יכולה הטבעת להיות קצת מעוקמת ויכולה טבעת זו להיות עם אבן חן זוהרת בשרשרת החיים נוספת עתה עוד טבעת ואתה הוא האחראי לעיצובה מאחלת אני לך כי תטיב לבחור ולהחליט כיצד לשבץ טבעת זו בתבונה מעוף

ואולי במקום מפלגת האכזבות

היית קוראת לה מפלגת התקוות שלא התגשמו? חושבת לעצמי שאז הייתי מתחברת לדברים באופן מסויים

למעלה