מיפגש

barba

New member
מיפגש

לילה טוב חברים לפי הבנתי אף אחד לא יכל להגיע מחר למיפגש במוצקין לכן אם עד מחר בשעה 0600בבקר לא תהיה תגובה לגבי מי שבא אני מחר מודיע למתנס על ביטול המיפגש ויותר אני לא מארגן מיפגשי פורום

shuky63

New member
מסכים איתך.גם אני לא מתכוון לארגן

יותר מפגשי פורום במרכז אם המיפגש מחר לא יתקים בגלל מעוט משתתפים

stkachov

New member
כנראה

זה לא חשוב מספיק למרבית חברי הפורום. חבל. התוצאה הישירה של זה היא אחת - מעכשיו הדרך היחידה לפגוש אנשים מגמגמים תהיה רק דרך אמב"י, המפגשים כמובן יהיו בתשלום ובהתאם לחוקי אמב"י. מפגשי חברים מהפורום כפי שהיו עד עכשיו לא יתקיימו יותר. אני הייתי זה שבקשתי מאריק לשריין לנו מקום למפגש הפורום. פרסמתי את דבר המפגש כבר לפני שבוע, וההענות הייתה נמוכה במיוחד. אני מתנצל בפני אריק על המבוכה שנגרמה לו מול המתנ"ס איתם הוא סיכם על שריון מקום המפגש ועכשיו הוא נאלץ לבטל.

חבל לשבור את הכלים....

אז הפעם לרובנו לא מסתדר היו לי תוכניות מראש לגבי היום בערב. יצא שגם שוקי לא יכול ועוד כמה צפוניים. לא נורא, אולי בפעם הבאה ננסה לעלות בפורום הצבעה לגבי יום שיתאים לרובנו אם לא לכולנו. חבל להתעצבן ולזרוק הכל לעזאזל, אני מאוד אוהבת את המפגשים ואשמח אם הם ימשכו. בפעם הבאה במקום לקבוע יום ולתאם עם המתנ"ס, רצוי שתתייעצו כאן. מה דעתכם לנסות לקבוע מועד חדש שיהיה מקובל על כולם?

R O N Y1

New member
חבר'ה מה קרה לכם

לרובנו לא יצא להגיע לא צריך להכנס לקריזה למה אתם נשברים מהר אז לא יצא .... אני בטוח שבפעם הבאה אני יגיע כולל מירב ועוד חברה טובים מהמרכז הרי אני תמיד אוסף איתי חברה .. בפעם הבאה פשוט ניקבע תאריך מוסכם בקיצור אל תשברו זה לא סוף העולם רוני

יש דרך אחרת להיפגש>>>>

אני מבין שזה לא קל לנסוע הרבה מהמרכז לצפון ומהצפון למרכז אני גם נהנה מהמפגשים האלה אבל גם אני עובד קשה ואני מציע לכם שניפגש באיזה תוכנה אם מצמלמות ונדבר כאילו שאנחנו במיפגש מה דעתכם? רוצים לנסות?ואל תגידו שאין לכם מצלמה כי אם אין אז תקנווווווווווווווווווו

למעלה