מיפגש

Wing Chan

New member
מיפגש ../images/Emo35.gif

סתם, רעיון שעלה בראשי. מישהו פה אולי בעד מפגש פורום? יכול להיות נחמד אם מישהו יתרום את הבית שלו לכבוד חבורה של אהבלים שיחטטו לו בדברים
. כמובן שהחלק העיקרי במפגשי פורום הם יותר לפגוש את האנשים שמאחורי הניקים, לדבר, צחוקים וכ'ו. למה הצעתי את הקטע של להיפגש בבית של מישהו ולא סתם במקום ציבורי? מכיוון שאני לא חושב שאין פה מישהו שאין לו אוסף (גם אותו אוסף כולל AF ושמינית) שלא יעניין את חברי הפורום. אנשים שגם אולי רוצים לנסות למכור יכולים להביא איתם איזה AF או שניים ולנסות למצוא קונה. מישהו בעניין? לא קובעים שום דבר, אני רק רוצה לראות אולי אם יש היענות. (הייתי מנדב את ביתי, אבל אני לא ממש יכול. :\)

The Human Torch

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי רעיון טוב, צריך שהמקום יהיה במרכז אחרת זה בעייתי להגיע.

bellyboy

New member
אחלה

אני בעד ואולי אוכל לתרום את ביתי תלוי בכמות האנשים והעזרה שלהם לנקות ולסדר אחר כך. ושאוהב חיות כי הכל מלא פה בחיות...

אני בעד אפשר לשכלל את זה קצת יותר

ולדאוג למקום שיכול להערך אותנו ולהציג את האוסף ואנשים גם יוכלו לבוא ולראות. נניח לשכנע איזה מקום (כמו שעשו מוזיאון הילדים רק עם אספנים שונים) על תערוכה של יום-יומים של פיגרס גם נוכל להפגש, גם להציג אוסף בצורה טובה כי יהיו מקומות נוחים להצגה וגם יבואו לראות כמובן שזה גרנדיוזי אפשר לחשוב על עוד סוגי רעיונות למפגש מאשר מפגש בעזריאלי כמו כל הפורמים אבל אני בעד בכללי

../images/Emo45.gif אכן רעיון מעולה,

ואני מצטרף להצעתו של the saiyan prince לערוך זאת במקום ציבורי שבו כל אחד יוכל להציג את האוסף שלו. בתור חבר פורום ומנהל, יותר מאשמח לקחת על עצמי את ארגון המפגש - אבל אוכל לעשות זאת רק אחרי שאסיים את הקורס (אמצע-סוף אוגוסט). מוסכם?

Wing Chan

New member
אפשרי אני מניח

אני במילא לא יכול לקחת על עצמי אירגון בסדר גודל שכזה (הצגה של אוספים וכ'ו), אז כן עדיף שמישהו כמוך יקח על עצמו. אם אני הייתי מארגן סביר להניח שמקסימום היה יוצא מזה מפגש בבית של מישהו או שהיה מתחרבש משהו באמצע. בעיקרון סתם רציתי לראות אם יש מתעניינים וכ'ו. אגב שלחתי לך מסר.

Boone

New member
רק תגידו במה אני יכול לעזור

לידע כללי, כדיי לקבוע במקום ציבורי, זה דורש אירגון של כמה חודשים מראש, מקומות ציבוריים סוגרים דברים מראש.

Wing Chan

New member
אז זהו

אפשר לנסות לארגן משהו בסדר גודל קטן - לא משהו עם ציבור, רק חברי פורום (ומי שרוצה להביא איזה חבר או שניים כמובן). זה יכול להיות נחמד, שכוך אחד יציג את האוסף שלו, אבל שיהיה משהו סגור לחברי הפורום ולקרובים להם, לא לכול העולם ואישתו. לכן לא יודע אם דווקא מקום ציבורי, אלא מקום צנוע יותר.

Boone

New member
אפשר לנסות איזו מסעדה ../images/Emo96.gif

שיהיה לנו ערב סגור במסעדה שבה נוכל אחד אחד להעמיד את האוסף וגם להנות מארוחה.

Wing Chan

New member
מסעדה?

מה אני יש לי כסף למסעדה?
בקושי יש לי שקל על התחת, מקסימום איזה צ'יפס במקדונלדס.

robotrik1

New member
מה אם לנסות וליצור קשר עם

מועדון/עמותת אוק"י (אספני וקוראי קומיקס בישראל) בנושא ? לפני שנתיים בערך (אבל יכול להיות שזה היה שנה שעברה וזכרוני בוגד בי שוב ...) , לאחר שהוקמה העמותה , הם שאלו אותי אם אני מעוניין לעשות תצוגת רובוטריקים בכנס הראשון שהם ארגנו . אני באותה תקופה הייתי אחרי 2 תצוגות של רובוטריקים שעשיתי בשיתוף סטארבייס972 (צריך לזכור שהיה מדובר אז בקטע של הראטרו של שנות ה-80 -- דבר שנעלם מאז...) . בכל מקרה , עניין התצוגות הייתה מאד ... מעייפת (וגם טיפה לא נוחה מבחינה כלכלית -- הפסד של ימי עבודה וכו.) אז נאלצתי לומר להם "לא תודה" בקשר לתצוגה . מה שכן , אני חושב שהם _אולי_ מחפשים גם חברה שיעשו תצוגה של פסלים וגם תצוגות דמויות אקשן שקשורות לקומיקס . אז אם יש למישהו אוסף יפה ומכובד שחושב שיוכל לקחת על עצמו פרוייקט כזה -- דברו איתם -- ואולי מסביב לזה אפשר יהיה גם לארגן מפגש של חלק מחברי הפורום .

למעלה