מיפגש שומרים

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
מיפגש שומרים

אז כמו שתיכננו, נקיים מפגש -סוף סוף - בתאריך 20.04.06. חשבנו על מספר מקומות אופציונליים המתאימים למפגש: חוף פלמחים - חניה בתשלום גן צ'ארלס - ת"א/פקקים חוף סאן (מרינה בבת-ים) - חניה זמינה וחינם, כנראה אין תאורה במקום פארק לאומי - תאורה, מדשאות, נוחות אם יש לכם רעיונות נוספים - נשמח לשמוע. כמובן שבערב נארגן בר-בי-קיו - שפע אוכל ושתיה. אנו דואגים לשתיה ולבשר וכל אחד יוכל לסייע בשאר (מנגל, כיסאות, שמיכות ומשחקי חברה).

Reeloop

New member
אני בעד..

חוף פלמחים, אומנם חניה בתשלום, אבל ליגה של מקום.. אווירה יותר טובה ממדשאות... אין פקקים של ת"א ואווירה נאחסית (יעני בלי מיליון אנשים שמסתובבים באזור)

Dj Sky

New member
פארק הלאומי ברמת גן

מקום יפה מסודר ובמרכז לכולם אגב לא בא לי חולות אז תשכחו מים

X ר ת ו ר

New member
אמממ...

פארק פרס בחולון, דשא חול מים כל מה שבא לכם עם תאורה חניה חופשית וזה כולה חולון :\

אממ,אני מציעה לבית של ניראל../images/Emo3.gif

יש מקום לכולם

GoldenEyes

Well-known member
יאללה מתאים לי

חחחחחחחח אתם תלכן ואני אשאר "לעזור" חחחחחחחח אז ככה , פלמחים היה בפעם שעברה אז צריך שינוי חוף סאן בבת ים עם כל הכבוד זה גם חוף של זנות לא כולם ניידים או בעלי אמצעי תחבורה אז בבקשה להתחשב ולמצוא מקום שיש לו גישה של תחבורה ציבורית

GoldenEyes

Well-known member
73 זה לא מבת ים

אבל 88 מגיע תגיד שאתה רוצה קל"ב

יש חוף נודיסטים..... סתםםםםםםםםם

אני בעד לא משנה לי איפה :) אפשר צ'רלס אפשר חוף התופים... אפשר פארק הירקון פארק דרום(אחלה מקום) לא חסר ... לדעתי שיהיה פשוט מקום מרכזי וקל להגעה עבור עולם בלי הסברים מסובכים אז אני נוטה לכיוון צ'רלס:)

און 27

New member
רגע רגע רגע...

למה שלא תחשבו על מקום בי-ם? פעם אחת תנו גם לירושלמיים להנות!! לא חסר מקומות שקטים ואחלה ובי-ם. לתשומת ליבכם!

Lee Noize

New member
אם אני אציע מקום

אתם כולכם תצעקו עלי, כי לא יהיה לכם כוח להגיע לצפון, ויש שם מקומות מדהימים :]

י-ם בתקופה הזו קריר בערבים...

חוץ מזה אם זה נופל על המימונה זה יהיה מפוצץ בכל מקום... צריך מקום יחסית שקט לא? גן סאקר בי-ם מפוצץ... עוד איזה מקומות יש בירושלים שבהם אפשר לעשות על האש? צפון.... ומה יעשו הדרומיים? הכי טוב מרכז או שפלה... שיהיה שווה בשווה לכולם (ואנחנו במרכז....)

syrus

New member
פארק פרס יכול להיות מצויין

אני בכיוון של הפארק הלאומי בר"ג ממילא נבוא קודם (17:00 בערך) לשמור לנו מקומות... אז בקשר למקום אין מה לדאוג

און 27

New member
אם זה יוצא במימונה באמת...

זה היום הכי גרוע לכאלו דברים כל המקומות עמוסים.

למעלה