מיפגש הבא..

בונהם

New member
מיפגש הבא..

המיפגש הבא אצלינו בגינה בקדימה .. יש שניי דונם אדמה... והפעם זה עם הרבה והרבה אוכל ובעיקר בשר... אז תתחילו להריץ ת´נושא

תותית11

New member
../images/Emo72.gif????.

אני מתחילה להכריכם לאט לאט ,ואשמח להשתתף ולקחת חלק במפגשים עתידיים בגינות מרובות דונמים או לחליפין בחופים מלאי חול. אולם הייתי רוצה לדעת לאור החוויות שספרו פה האנשים, הייתי רוצה לדעת אם עלי להתחיל לאמץ לי גינוני שתיינית רצינית?? לא... שתבינו.. אני אחרי כוסית יין קטנה במצב לא הכי מאופס ומאוזן בעולם:) שמחה שנהנתם:)) שבת שלוםםםםם

לא חייבים לשתות תותית

לא שתיתי שום משקה חריף אתמול ובכל זאת מאוד נהניתי ....

תותית11

New member
../images/Emo39.gif

אם לא חייבים לא לשתות וגם לא להשתטות אז זה אחלה:))

האלי

New member
לא שתית ענת?

שיייוווווווו איזה מחדל!!! אני דורש בירור.
שלך, האלי.

dona flor

New member
גם אני ענתי

ובכל זאות הראש והלב שלי היה בעננים
dona flor

בונהם

New member
תגובה תתותי11

אוי חבל לא הייתי יודע הייתי בא אוסף אותך אישית ... וכמובן כבר שיכורה....אוי המזימות...

תותית11

New member
??

כל כך הרבה מדברים ומספרים על הקומזיץ אבל דבר אלמנטרי הכי חשוב לא מגלים:( היו שם בכלל גם חתיכים שווים????? היה כדאי בכלל להגיע?:)

אטיוד5

Active member
שווה , נו

כמו ב- 1+1=2
בחיי, לפני יומ-יומיים דיברו ב TV שלי על זה שרמת התלמידים בחשבון ירדה ממקום ראשון בעולם בשנת 1964 ועד מקום 28 השתא. והראו שם מורה לחשבון מנסה להסביר לתלמידי כיתה א´ מה זה "שווה". והיא עשתה תנועות של אוירון במוטת זרועותיה בנסיון להסביר מה זה איזון. כבר יותר טוב היתה מסבירה להם מה שאת ואני מבינים במושג הזה. חחחחחחחחח.

viviti

New member
המפגש הבא בניצנים.........

ככה סוכם.. אלא אם כן ישתחל בדרך החוג בית....... המובטח......

בונהם

New member
תגובה ל-viviti

לא סגרנו על קדימה...אסדו...ובשביל רסיסים זה רק סאדו.. לפורום הגדולות הרבה ירקות.. לפורום הגברים הרזים ויפים הרבה בשר.. ולכולם הרבה מוזיקה מהכול.... ואפשר להישאר לישון על הדשא..

*חתולה*

New member
יש ערימה של חברה על הדשא....

דפקא מתאים לי. רק לא הבנתי. מה זה לישון????

למעלה