מיפגש בטבריה - 9-10/6/2006 מי מגיע?
B BlogTV Police39 New member 4/6/06 #7 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מ - צ - ט- ע- ר לא בא טוב נוווו........... באאאאאאאאאאאאאאאא ויכול להיות שאני יהיהי יום קודם הרי מוטי חייב פרטנר במיטה.. אוחחחחחחחחחחחחח לא משאיר בני זוג בשטח לבד דרך אגב אני מביא אלכוהול מה אתם מביאים ? אמרתי אלכוהול התכוונתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אלכוהול
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif מ - צ - ט- ע- ר לא בא טוב נוווו........... באאאאאאאאאאאאאאאא ויכול להיות שאני יהיהי יום קודם הרי מוטי חייב פרטנר במיטה.. אוחחחחחחחחחחחחח לא משאיר בני זוג בשטח לבד דרך אגב אני מביא אלכוהול מה אתם מביאים ? אמרתי אלכוהול התכוונתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אלכוהול
B BlogTV Police30 New member 4/6/06 #12 ../images/Emo45.gif ואוף עם הפרסומת הזו שקופצת לי באמצע הדף בכל פעם שאני רוצה לכתוב הודעה.
B BlogTV Police18 New member 5/6/06 #17 ואם לא היו מקדמים אותך היית מגיע? אני חייב תשובה כדי להגיע לסיפוק
B BlogTV Police20 New member 6/6/06 #21 יההההה ניו זילנד ככה כדרך אגב אתה מספר לנו שתהיה בניו זילנד כאילו אתה נוסע למילואים בשכם???? הנה מזכרת שלי מניו זילנד >>>>>>>>>
יההההה ניו זילנד ככה כדרך אגב אתה מספר לנו שתהיה בניו זילנד כאילו אתה נוסע למילואים בשכם???? הנה מזכרת שלי מניו זילנד >>>>>>>>>