מיעו י-י

Nittle Grasper

New member
מיעו י-י

כי תמיד רציתי לפתוח נושא בשם הזה XD אז, נבלות קטנות ומפונגארלות שלי, הברזתן מהמפגש היום <אתמול, כי כבר התחלף יום #_#> היינו רק אני, שיר, שקדע, אנאי ועומר~ ואח"כ גם ראינו את הארוויל~עידן אמ, אז ב40 דקות הראשונות היינו רק שיר ואני #_# והיא ציירה לי רוקיה D: אנאיצ'י באה אח"כ ואז שקדעצ'ע D: הסתובבנו במלא חנויות עם בגדים ותיקים ודברים מגניבים *_* ואז התחילו הבעיות #_# עומר התעכב ואז כשהוא הגיע לעזרי הוא שכח תפלאפון אצל אמאשלו אומשו ולא יכולנו לתקשר אותו, ובמשך יותר משעתיים חיפשנו אותו, אחרי שחיכינו כמה שעות X_X~ "הוא בטח לא מצא אותנו אז הוא הלך לדיזי", ובסוף הוא היה בCNV #_# אנשים צריכים ללמוד להקשיב לי #_# נסענו באוטובוס לדיזי <תודה על הכירטוס שיר :ם>, אז היינו בCNV, אוטאקו, שוב CNV~ ואיפשהו באמצע התפצלנו והיינו אני, שיר, עומר, עידן ומישהי מפורום אנימה כלשהו מחוץ לתפוז~ בינתיים הספקתי לקרוא 130 עמודים מהמנגה של בליץ' וחצי פרק של לאבלס XD ולברוח מאנשים שקראו לי בישית, "את בישיט עם ט'!" #_# XD "בואו נמחץ את ירדן בלי סיבה!" "אהה התעללות! הטרדה! #_#" התפגרנו קצת מחוץ לאוטאקו~ בסוף שיר ועידן וזאת מהפורום <איך קוראים לך?! #_#> הלכו~ ואני ועומר ועוד 2 פאנגירלז ראנדומליות חזרנו לאוטאקו, ואחרי 10 דקות שקראתי לאבלס הלכתי הביתה~ אה ובדרך ראיתי מישו מ"השמינייה" XDDDD כמה יצורים מפורסמים אני רואה בדיזי +.+ אמ, חוץ מהשיטוטים המיותרים בעזרי היה נחמד. רק ש.. לזה אתם קוראים מפגש ענק? ל5-6 ילדים מפוצלים? #____# <בעצם ילדות#_#> תגיבו, 4 וחצי אנשים בודדים #_#

Nittle Grasper

New member
ואיך שכחתי שהתיק שלי נפצע אנושות?

כשעלינו לאוטובוס והתיישבנו קלטתי שנפל לו חצי כפתור, ושיר שמה עליו פלסטר. ולאורך כל הזמן הזה איזה בישי אחד בהה בי וכל שנייה נעמד לידי. XD; ~עכשיו התיק שלי הכי מאגניב, קשוח ואפל X3;

MomijiSan

New member
היה נחמט^.^|קרמבולה|

מפגש ענק לסוף החופש הא >>.... הגעתי לעזרי אחרי שעזרתי לאמא שלי לקשט את הכיתה החדשה שלה ( ילדי ג' צ'יבים ^~^ ) ואיך שנכנסתי באו שני אימואים קריפים שרצו שקל XD אז הגעתי והיתי זונת חיבוקים XP ואז הלכנו לעזרי והסתכלנו על חנויות וכלזה וגם קניתי ארקיט אבטיח שנפצעתי בגללו ושמו לי פלסטר ! ואפילו הירוק פלש לצד האדום ;;;; וקניתי חגורה מאגניבה עם עכבישים שהייתה גדולה עליי אז היינו במסע חיפוש אחר מישהו שיעשה לי בה חורים >< ולבסוף שהיה לי שקל ראינו שוב את האימואים או מה שהם לא היו ונתתי להם שקל כי הם נראו מסכנים XD וחיפשנו את עומר שעות עד שהבנו שהוא בCNV אז נסענו באוטבוס כי היה ממש חם
ואנאיצ'ע כרטסה אותי ( אני אחזיר לך את השני שקל האלה ~! )ובדרך שמענו מוסיקה ושרנו ביפנית ואנשים הסתכלו עלינו ^^; וכשהגענו לCNV מצאנו לבסוף את עומר והיינו שם לכמה דקות חזרנו הלכנו לדיזי והיינו באוטאקו והיה וליום 3 של הוסט שחיפשתי כלכך ולא היה לי כסף ;;;; אבל מצאנו מישהי שעשתה לי חורים בחגורה בחינם ! וזה היה נחמד ואז באבא התקשר ואמר ללכת לשער 4 ואנאי ליוותה אותי וחזרתי הבייתה ^.^

למעלה