מיעוט זרע

מיעוט זרע

היי...אני מנסה להרות ללא הצלחה כבר למעלה משלוש שנים...הבעיה אצלנו זה מיעוט זרע של בעלי...החלפתי כבר שלושב רופאים כי השניים הקודמים איכזבו אותי....הרופא הנוכחי עשה לנו את ההפרייה האחרונה בשיטת הפיקסי...אחרי זה גיליתי שהשיטה הזאת לא מתאימה למקרה שלנו של מיעוט זרע...בנוסף כל הזמן אומרים לי שאני צעירה ואין לי מה למהר...שזה מעצבן אותי...אם אני לא בת 40 ואני בת 32 אז אמורים להתייחס אלי פחות ברצינות? מה אני סתם עושה הפריות? כל הפריה שאני עוברת גומרת אותי...כבר אין לי כוחות, אין לי ורידים, כואבת לי הבטן באופן תמידי שלא נדבר על הנפש ההרוסה שלי...ואני כל הזמן מרגישה שאולי אנחנו מפספסים משהו...אולי יש משהו שאנחנו יכולים לעשות נקודתית לטיפול בעיית הזרע ולא גילינו אותו עדיין...אני אמורה לתת אמון ברופאים אבל מאוד מפחדת שמורחים אותי...היינו אצל חמישה אורולוגים שלושה מהם מומחים בתחום וכל אחד אמר לנו משהו אחר....מישהי יכולה לעזור לי? מה אני יכולה לעשות?

היא321

New member
ומה איתך?

עשית צילום אחם, היסטרוסקופיה? בדקת נוגדנים וקרישיות? ניסית פיפל, קלקסן אמפירי?
גם אנחנו ממחלקת הזרע. הצלחנו להרות רק אחרי שעשיתי פיפל וקיבלתי קלקסן (ללא בעיית קרישיות).
את מתכוונת לאיקסי? ניסיתם מיון זרע?

מיעוט זרע

היי עשיתי היסטרוסקופה צילום רחם וקרישיות
לא עשיתי קלקסן ופיפל.
אנחנו עושים מיון זרע...פעם אצל mfc פעם ברטוב...

orile32

New member
תוכלי לפרט?

למה את מתכוונת במיעוט זרע? תוכלי לפרט את המדדים (ריכוז, תנועתיות, מורפולוגיה...)? ולמה הכוונה שאיקסי לא מתאים לכם? איקסי היא שיטה די מקובלת בהפריות. ומצטרפת לכותבת מעלי - האם אצלך הכל תקין? פרופיל הורמונלי, צילום רחם, היסטרוסקופיה? אם תפרטי יותר אולי נוכל לסייע עם כיוונים....

פיקסי זה משהו אחר

אנחנו עושים איקסי אין לנו ברירה אחרת....פיקסי לא טוב לנו...זה מתאים רק לאלו שיש להם 2 מיליון ומעלה..
ריכוז 0.7
תנועה 20%
מורפולוגיה: לא ניתן לבדוק בשל מיעוט תאי זרע

Atsoo bibu

New member
היי...גם אנחנו עם מיעוט זרע

מה הספירה שלו?
שמעתי על כמה דרכי טיפול...תלוי מה נקודת הפתיחה שלכם

טוליתי

New member
אל יאוש, יקרה!

זוגות עם בעיית זרע, לרוב נכנסים להריון מהר, כשמקבלים טיפול מתאים.
מיעוט זרע היא בעיה לא קשה. נשים רבות בוגרות הפורום הזה אימהות עם בעיה כזו.
תכתבי מהםנתוני הזרע.
דבר שני, האם אצלך הכול תקין? האם עברת היסטרוסקופיה לבחינת תקינות חלל הרחם? מה עם הפרופיל ההורמונלי שלך? מה היה מצב העוברים בהפריות הקודמות?
תעני, וננסה לעזור.
בנוסף, חשוב ללכת לאורולוג שהוא מומחה לפריון הגבר. לא יודעת אצל מי הייתם. נשמח שתצייני.
התחושות שלך קשות, אך טבעיות. את בהחלט צודקת לגבי עניין הגיל, וכולי תקווה שההריון המיוחל שלך כבר מגיע.
חיבוק גדול

תודה:(

הפרופיל ההורמונלי שלי תקין עשיתי היסטרוסקופיה וגם צילום רחם ויצא תקין.
על פניו העוברים נראו תקינים לפי דבריהם של הרופאים ובכל זאת אף לא אחד שרד...בהפרייה ראשונה שאבו לי עשרים, שניה עד חמישית שאבו לי משהו כמו עשר...ושאיבה שישית שאבו לי גם עשרים....הם לא שורדים...וגם עברתי שתי הפלות...
הלכתי לשני אורלוגים של קופ"ח...ובנוסף לשלושת הגדולים: מג'אר, רענן טל ושי שפי...זה מולד ואין צורך בניתוח וריקוצל במקרה של בעלי....
תודה רבה על העידוד...מאוד קשה לי אני מרגישה שאני לא מסוגלת לעשות הפריות יותר...בא לי לזרוק את כל הזריקות מהחלון מרוב עצבים....איזה ייאוש זה....הלוואי ותוכלו לעזור לי למצוא פיתרון פה בפורום...תודה רבה...

קרפי8

New member
מיעוט זרע - כמה שאלות והמלצות

כמו ששאלו לפני אם תתני עוד פרטים נצליח לעזור לך יותר.
איך היו העוברים? איזה דירוג הם קיבלו? ונתוני זרע.
&nbsp
גם אנחנו היינו ממחלקת הזרע אבל אצלנו לא היה זרע בכלל(אזוספרמיה)
יכולה להמליץ בחום על מיון זרע בעיקר עם המורפולוגיה נמוכה.
בעלי הלך לדיקור סיני אצל דר שמעון סיטרמן דרך מכבי טבעי (יש מצב שזה גם עזר)
ואני הייתי מטופלת של דר ברקוביץ שיש לו המון ניסיון עם זוגות על רקע בעיות זרע.
&nbsp
מסכימה עם טוליתי בדרך כלל כשהבעיה היחידה זו בעיית זרע הדרך קצרה יותר.
(לנו כבר יש ילד בן כמעט 7 ותאומים בדרך)
&nbsp

למעלה