מיעוט בתוך מיעוט

dizzy dan

New member
מיעוט בתוך מיעוט

למה נדמה לי שאני מיעוט בתוך מיעוט? למה נראה שאין אנשים בגילי, שמחפשים משהו אחר חוץ מסתם איזה סטוץ... כלומר, מה? אני בין האנשים היחידים שרוצים להכיר את הבן אדם, לפני שאני שוכב איתו? בתור אחד שמאוד חדש בכל זה, אני רוצה שהראשון שלי יהייה מישהו שיהייה לי איכפת ממנו, שאני אכיר אותו קצת קודם... זה ממש נראה שהמטרה של ההומואים היא פשוט "לתקוע כמה שיותר". מה הקטע של זה? שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא בא לשפוט אף אחד, פשוט מעניין אותי למה נראה שגייז מחפשים רק דבר אחד...

yoavon1

New member
אתה ממש לא מיעוט...

ואני אפילו אפנה אותך לכאן רק כדי שתראה מה אני כתבתי כמה שעות לפניך, כמעט באותו עניין... שמור על הגחלת... יואבון

campari

New member
אתה פשוט רואה יותר את המזדיינים...

כי הם בולטים יותר - מסתובבים, יוצאים למועדונים, מחפשים. אלה שמעדיפים (כמוך) להכיר יותר לעומק פשוט פחות מסתובבים, ולכן פחות נראים. זה מזכיר לי שפעם אמרו שכל ההומואים ספרים או עובדים בחנויות פרחים, פשוט כי אלה היו ההומואים שהיה קל לזהות. ויש אנשים שחושבים שכל הטרנסקסואליות זונות, כי אותן תמיד ראיינו בתקשורת. ובאותו עניין, יש גם סטרייטים שמחפשים רק לזיין, וגם הם די בולטים בשטח, אבל עדיין זה לא גורם לנו להרים גבה ולהתלונן על כל הסטרייטים. בקיצור, הכללות זה עניין מסוכן.

לירוי25

New member
היי דנדוש

כפי שאמר קמפרי ואמר נכון גייז מתוקף היותם גברים מחפשים בדרך כלל סקס. אני לא אומר שכל הגברים ככה! ברור שיש המון גברים שכן מחפשים קשר רציני. אל תתן לסצינה לסנוור אותך! יש המון כמוך והם ממש לידך, פשוט צריך להסתכל יותר טוב זה הכל.

למעלה