1מבקרת לרגע
1מבקרת לרגע, הכי פשוט יהיה, אם תכתבי בעובדות, מה השיגו נציגי הישוב לפיד במועצה, עבור לפיד כמובן, רק כדי שנוכל לשפוט, לא? לצערי, כנראה נצטרך להמשיך, אז בבקשה. הכי קל להגיד שקשה בגלל כך וכך ולהאשים אחרים לאורך כל הדרך ובכל הזדמנות אך בתכלס חיינו זה לא משחק
, מומלץ לנו לשתות
ולהתבשם מהצלחות ולא להשתכר מהבטחות שוב ושוב
. בטח חשוב לך לדעת לשם מה נבחרו כנציגי לפיד למספר שנים!! בשמנו לקדם את הישוב לפיד במועצה ובטח חשוב לך לדעת מה עשו ועושים או לא עשו ולא עושים עבור לפיד במועצה. זכותך לשפוט ולחלק מחמאות אך רק על סמך עובדות ולא בשמועות מאנשים, לכן הביאי עובדות - לא מעתון המשמש שופר אישי, ולא מעתונים ועיתונאים החיים לפרנסתם משמועות כאלה ואחרות -קיראי שוב הכתבות וראי את כל הסתירות בתוך הכתבות עצמן לגבי ארנון: ציטוט מדברייך:"אני לא רוצה ללכלך עליו באינטרנט אבל חשוב שכולם יידעו את האמת" יש לך סיבה לפחד ולא להזדהות- הרי את טוענת שאת מסתמכת על דברי אמת, מי עשה לא טוב את או הוא? את כותבת כאן- ציטוט:"אני גם יודעת על עוד הרבה מאוד הצבעות שלו נגד לפיד.. לפחות עוד 5-6 פעמים שאני שמעתי על הדברים האלה וזה בעיני חמור ביותר"- דברים חמורים מאוד על ארנון, וכדי שכולנו נבוא איתו בחשבון ציבורי, מוטלת עליך החובה
להביא ולהציג הוכחות בעובדות לגבי מעשיו של ארנון,
הביאי עובדות אמיתיות ולא כתבות מעתונים שהקשר בינם ובין המציאות תלוי במידת הקשרים שיש לכל אחד
ואין כל קשר למציאות אלא למכירת עתונים.
לגבי משה דוד: ציטוט מדברייך:"לגבי משה דוד וטימי ברנרד, עדיף שבעלי יכתוב כאן כי הוא יודע יותר טוב ממני" מה שבעלך יודע לגבי משה דוד, ציטוט מדבריו לגבי משה דוד:"לא יודע". לא מעניין אותך מה משה דוד הוא עשה במשך כמה שנים במועצה? עבור לפיד כמובן! הכי טוב שתתקשרי אליו ואז הוא בטוח ישמח לדבר איתך וגם להפגש
לגבי טימי: ציטוט מדברייך:"מה זה בעלי יודע" זה מזכיר את אבא שרון- תשאלו את בני גלעד, הוא יודע!
מה הבעיה בשבילך לכתוב כאן מה טימי עשה כמה שנים במועצה? עבור לפיד כמובן!. לא מספיק לכתוב שמכירים ומעריכים במיוחד לא מחברים(זה לא אובייקטיבי), מעריכים על מה? עובד חזק למען מה בלפיד? ואם את לא זוכרת הוא בטוח ישמח לדבר איתך כי הוא מתעסק בדברים של הישוב כל היום בהתנדבות כדברייך.
או שתבררי עם אנשים, חשוב שאנשים ידעו את האמת כדברייך, לא? אלו הנציגים שנבחרו לקדם רק את לפיד במועצה, והם צריכים להציג את הצלחותיהם עבור לפיד מאז בחירתם ועד היום. אני עדיין מחכה לתשובות מבוססות לשאלות - תשובות מגובות בעובדות בבקשה! 1מבקר/ת לרגע מה ההחלטות שהעבירו נציגנו במועצה למען לפיד? מה פשוט יותר מלכתוב אותן במדויק, הרי את מכירה ומוכירה, אבל על מה? לא עניתם לשאלות מהפניה הקודמת, להקל עלייך הן מובאות שוב - ענו עובדות: ציטוט מדבריך: "ארנון יחיאל - בכל ההצבעות מצביע נגד לפיד": פרט באיזה הצבעות הוא הצביע נגד לפיד? יש בכלל משהו חיובי שארנון עשה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "משה דוד - לא יודע":מה זה אומר? הוא תורם או מזיק? ציטוט מדבריך: "טימי..כל הזמן עושה מלחמות למען לפיד":פרט איזה מלחמות טימי עושה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "בגצ"ים":פרט איזה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "כתבות בעיתון":על מי ועל מה הכתבות? ציטוט מדבריך: "עוזר לאנשים בבעיות שלהם":למה אתה מתכוון? ציטוט מדבריך: "מי שנבחר למועצה.. צריך לדעת איך לעשות פוליטיקה בשביל להעביר החלטות":פרט איזה החלטות למען לפיד העביר כל אחד מהנציגים? אז קדימה, איפה העובדות