מיסי ועד

שין2000

New member
הועד עושה שימוש נכון ומושכל במיסים

והקים מפעלים לתפארת ולרווחת הישוב רוצה דוגמאות? בבקשה! 1.בנין המתנ"ס במרכז הישוב והמדשאה היפיפיה לידו. 2.אולם הספורט החדש בבית הספר 3.שכר למזכיר הישוב הנמרץ שלנו. 4.אירוע יום העצמאות המרהיב עם הזיקוקים זוכר? 5.איזור הדאר המטופח והשמור בכניסה לישוב. 6.מבני גני הילדים החדישים ברחוב השיקמה -תור וזמיר 7.פרויקט מלגות לילדי הישוב . תהיה רגוע! יש מי שדואג לך תושב יקר

leblon

New member
תלנות תלונות - מה לעניין מעשים?????

מבלי לנקוט עמדה בעניין פעיול הוועד, אני סבירה כי תושבים שבזמנם הפנוי, פועלם/מנסים לפעול למען טיפוח הישוב, שיפור איכות החייים וכד'... ראויים להבעת תודה, פרגון, יחס אוהד ולכל הפחות לסיוע. אולם בכל דור קמים עלינו לכלותנו.. וכך הוא! לעולם נהיה חברה מפולגת/מתקוממת/מתלוננת - מדוע להתלונן ול אלעשות? מדוע ללעוג לאלה העושים דבר מה, מנסים, מתמודדים ובעיקר משתדלים בשבל אנשי הישוב. והאחרונים (חלקם) ימצאו את אותה מילה רעה, את הכשלים, את הטעויות - ועליהם יתנו את תשומת הלב. מדוע? האם בגלל אנשי הועד, "חברים לשכונה" חסר הישוב את מבני הגנים/מתנס/אולם וכו' האם סביר כי פועלים אנשי הועד על מנת להזיק??? לא כך הוא הדבר. אנשי הועד מנסים/מתמודדים ועמלים - והאחרים צועקים וצועקים, ונראה כי תמיד ימצאו סיבה לצעוק - בוער בעצמותיהם.

מר בלום

New member
לפעמים רצון טוב לא מספיק...

לפעמים צריך גם יכולת! אני חושב שאף אחד, בטח שלא אני, מטיל ספק ברצון הטוב של חברי הוועד. אבל רצון טוב לא מספיק פה. בשנים האחרונות הוועד מתנהל בחוסר כשרון בולט. השאלה שארנאר מעלה לגיטימית ובמקומה. אנחנו משלמים מיסי ארנונה וביוב שאמורים לממן את איסוף הזבל, הגינון, הנקיון, הביוב, קצת תרבות (חגים), תאורה ברחוב ועוד. דברים בסיסיים. בפועל ביישוב אלא קיימים באופן חלקי בלבד. (יש אזושהי מגמת שיפור, ראוי לציין). מסי הוועד אמורים לממן פרוייקטים ופעילות שהיא אקסטרא. פעילות שתהפוך את חיינו להרבה יותר נעימים. פעילות שתחזק את חיינו כקהילה מגובשת. מעיון בתקציב הוועד לשנת 2003 עולה כי 30-40 אחוז מהתקציב הולך על מימון המנגנון של הוועד. (בעיקר שכר למזכירה ולייעוץ המשפטי ועוד ועוד). לטובת מה הולך השאר? האם לטובת שרותים בסיסיים שהמועצה לא מספקת לנו?

מעגן

New member
לשין2000 - בזהירות, מי שלא מהישוב

עוד יחשוב שזה אכן כך... כמה עצוב לחיות במרחק נגיעה מהחלום ולהבין שהוא כנראה לא יתגשם לעולם!

לדעתי הבעיה אחרת לגמרי -

הבעיה הכי גדולה של הועד היא לא בחוסר היכולת שלהם, אלא בהתנכרות שלהם. מי שלא יודע - יכול ללמוד. אבל מי שלא יודע ורק חושב שהוא יודע - סליחה: בטוח שהוא יודע, ואפילו בטוח שהוא יודע הכי טוב, ולכן לא מוכן ללמוד מאחרים או להעזר באחרים - הו, הו - זה הכי גרוע. כאלה הם חברי הועד בלפיד ולכן לא צריך לרחם עליהם ואפילו לא להעריך את העבודה שלהם (שהיא די עלובה בעצם). במה הם מתגאים כל כך? בזה שהם יושבים שעות בישיבות חסרות תוכן ממשי? ראיתם את הפרוטוקולים של הישיבות שלהם כאן? תקראו ותבינו. קבוצה רצינית הייתה מצרפת אליה עוד אנשים או מתפטרת. אני ממש מצטער להשבית את השמחה אבל אני לא חושב שצריך להעריך אותם על משהו. אני אפילו לא מכיר אותם ואולי הם נחמדים ברמה האישית, אבל ברמה הביצועית, הם לא הוכיחו הצלחה בכלל.

אז ככה,

ארנון יחיאל - דבוק לראש המועצה בכל ההצבעות מצביע נגד לפיד. מעניין אותו רק לבנות בית כנסת גדול ומקווה. הוא רוצה שיהיה כאןסניף של קרית ספר. משה דוד - לא יודע. טימי - נראה שפועל הכי חזק. כל הזמן עושה מלחמות למען לפיד. בגצ"ים, כתבות בעיתון, עוזר לאנשים בבעיות שלהם. כאלה דברים. אני חושב שאם הוא היה מצטרף לועד אולי היו עושים שם יותר. חוץ מזה יש הבדל גדול בין מי שנבחר לועד למי שנבחר למועצה. בועד צריך להביא תוצאות. צריך לדעת להזיז פרוייקטים. במועצה צריך לקבל החלטות וצריך לדעת איך לעשות פוליטיקה בשביל להעביר החלטות.

Eitan Melman

New member
1מבקר לרגע? נציגי הישוב במועצה

ציטוט מדבריך: "ארנון יחיאל - בכל ההצבעות מצביע נגד לפיד": פרט באיזה הצבעות הוא הצביע נגד לפיד? יש בכלל משהו חיובי שארנון עשה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "משה דוד - לא יודע":מה זה אומר? הוא תורם או מזיק? ציטוט מדבריך: "טימי..כל הזמן עושה מלחמות למען לפיד":פרט איזה מלחמות טימי עושה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "בגצ"ים":פרט איזה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "כתבות בעיתון":על מי ועל מה הכתבות? ציטוט מדבריך: "עוזר לאנשים בבעיות שלהם":למה אתה מתכוון? ציטוט מדבריך: "מי שנבחר למועצה.. צריך לדעת איך לעשות פוליטיקה בשביל להעביר החלטות":פרט איזה החלטות למען לפיד העביר כל אחד מהנציגים?

איתן פשוט תקרא עיתונים או

שתבדוק עם אנשים. אני יודעת מהעיתון שלפני 2 או 3 שבועות ארנון יחיאל הצביע במועצה נגד זה שללפיד לא יהיו 3 נציגים במועצה אלא רק 2. הוא רצה להקטין את הכוח של לפיד במועצה. בשביל הפוליטיקה שלו והקשר עם ראש המועצה המושחת שלנו הוא מכר את לפיד בזול. אני גם יודעת על עוד הרבה מאוד הצבעות שלו נגד לפיד זה לא פעם ראשונה שהוא עשה את זה יש לפחות עוד 5-6 פעמים שאני שמעתי על הדברים האלה וזה בעיני חמור ביותר. הוא גם כמעט עצר תקציב פיתוח ללפיד שטימי ברנרד העביר במועצה הזאת. תברר עם אנשים כי אני לא רוצה ללכלך עליו באינטרנט אבל חשוב שכולם ידעו את האמת - ארנון יחיאל פועל המון פעמים נגד הישוב הזה. לגבי משה דוד וטימי ברנרד, עדיף שבעלי יכתוב כאן כי הוא יודע יותר טוב ממני (אני רק מנצלת את המחשב שלו להגיד דברים חשובים לדעתי). אני יכולה להבטיח לך רק שטימי ברנרד באמת עובד חזק למען לפיד ואנחנו מכירים אותו באופן אישי ומאוד מעריכים מה שהוא עושה ללפיד. הכי טוב לך להתקשר אליו ואז הוא בטוח ישמח לדבר איתך וגם להיפגש כי הוא מתעסק בדברים של הישוב כל היום בהתנדבות ומה שהוא עשה בשביל הישוב הזה אף אחד בחיים שלו עוד לא עשה.

Eitan Melman

New member
1מבקרת לרגע

1מבקרת לרגע, הכי פשוט יהיה, אם תכתבי בעובדות, מה השיגו נציגי הישוב לפיד במועצה, עבור לפיד כמובן, רק כדי שנוכל לשפוט, לא? לצערי, כנראה נצטרך להמשיך, אז בבקשה. הכי קל להגיד שקשה בגלל כך וכך ולהאשים אחרים לאורך כל הדרך ובכל הזדמנות אך בתכלס חיינו זה לא משחק
, מומלץ לנו לשתות
ולהתבשם מהצלחות ולא להשתכר מהבטחות שוב ושוב
. בטח חשוב לך לדעת לשם מה נבחרו כנציגי לפיד למספר שנים!! בשמנו לקדם את הישוב לפיד במועצה ובטח חשוב לך לדעת מה עשו ועושים או לא עשו ולא עושים עבור לפיד במועצה. זכותך לשפוט ולחלק מחמאות אך רק על סמך עובדות ולא בשמועות מאנשים, לכן הביאי עובדות - לא מעתון המשמש שופר אישי, ולא מעתונים ועיתונאים החיים לפרנסתם משמועות כאלה ואחרות -קיראי שוב הכתבות וראי את כל הסתירות בתוך הכתבות עצמן לגבי ארנון: ציטוט מדברייך:"אני לא רוצה ללכלך עליו באינטרנט אבל חשוב שכולם יידעו את האמת" יש לך סיבה לפחד ולא להזדהות- הרי את טוענת שאת מסתמכת על דברי אמת, מי עשה לא טוב את או הוא? את כותבת כאן- ציטוט:"אני גם יודעת על עוד הרבה מאוד הצבעות שלו נגד לפיד.. לפחות עוד 5-6 פעמים שאני שמעתי על הדברים האלה וזה בעיני חמור ביותר"- דברים חמורים מאוד על ארנון, וכדי שכולנו נבוא איתו בחשבון ציבורי, מוטלת עליך החובה
להביא ולהציג הוכחות בעובדות לגבי מעשיו של ארנון,
הביאי עובדות אמיתיות ולא כתבות מעתונים שהקשר בינם ובין המציאות תלוי במידת הקשרים שיש לכל אחד
ואין כל קשר למציאות אלא למכירת עתונים.
לגבי משה דוד: ציטוט מדברייך:"לגבי משה דוד וטימי ברנרד, עדיף שבעלי יכתוב כאן כי הוא יודע יותר טוב ממני" מה שבעלך יודע לגבי משה דוד, ציטוט מדבריו לגבי משה דוד:"לא יודע". לא מעניין אותך מה משה דוד הוא עשה במשך כמה שנים במועצה? עבור לפיד כמובן! הכי טוב שתתקשרי אליו ואז הוא בטוח ישמח לדבר איתך וגם להפגש
לגבי טימי: ציטוט מדברייך:"מה זה בעלי יודע" זה מזכיר את אבא שרון- תשאלו את בני גלעד, הוא יודע!
מה הבעיה בשבילך לכתוב כאן מה טימי עשה כמה שנים במועצה? עבור לפיד כמובן!. לא מספיק לכתוב שמכירים ומעריכים במיוחד לא מחברים(זה לא אובייקטיבי), מעריכים על מה? עובד חזק למען מה בלפיד? ואם את לא זוכרת הוא בטוח ישמח לדבר איתך כי הוא מתעסק בדברים של הישוב כל היום בהתנדבות כדברייך.
או שתבררי עם אנשים, חשוב שאנשים ידעו את האמת כדברייך, לא? אלו הנציגים שנבחרו לקדם רק את לפיד במועצה, והם צריכים להציג את הצלחותיהם עבור לפיד מאז בחירתם ועד היום. אני עדיין מחכה לתשובות מבוססות לשאלות - תשובות מגובות בעובדות בבקשה! 1מבקר/ת לרגע מה ההחלטות שהעבירו נציגנו במועצה למען לפיד? מה פשוט יותר מלכתוב אותן במדויק, הרי את מכירה ומוכירה, אבל על מה? לא עניתם לשאלות מהפניה הקודמת, להקל עלייך הן מובאות שוב - ענו עובדות: ציטוט מדבריך: "ארנון יחיאל - בכל ההצבעות מצביע נגד לפיד": פרט באיזה הצבעות הוא הצביע נגד לפיד? יש בכלל משהו חיובי שארנון עשה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "משה דוד - לא יודע":מה זה אומר? הוא תורם או מזיק? ציטוט מדבריך: "טימי..כל הזמן עושה מלחמות למען לפיד":פרט איזה מלחמות טימי עושה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "בגצ"ים":פרט איזה למען לפיד? ציטוט מדבריך: "כתבות בעיתון":על מי ועל מה הכתבות? ציטוט מדבריך: "עוזר לאנשים בבעיות שלהם":למה אתה מתכוון? ציטוט מדבריך: "מי שנבחר למועצה.. צריך לדעת איך לעשות פוליטיקה בשביל להעביר החלטות":פרט איזה החלטות למען לפיד העביר כל אחד מהנציגים? אז קדימה, איפה העובדות

למעלה