מיסים בצילה?

tomerost

New member
מיסים בצילה?

אני נוסעע לדרום אמריקה והבנתי שבכל פעם שיוצאים מצילה משלמים דמי מעבר לא מבוטלים, למטייל שרוצה לזגזג בין ארגנטינה לצילה ,איך אפשר לחסוך בהוצאות במעברי הגבול? 2)אני מחפש גם המלצות למסלולי אופניים בארגנטינה

עוזיג

New member
מיסים

אין מיסים במעבר בין צ'ילה וארגנטינה ולהיפך נכון ללפני 3 חודשים.אם כן אז פשוט לרכז את מה שאת רוצה להספיק בכל צד

shaishoo

New member
זניח

לא בכל מקום אתה משלם מיסים..יש מעברי גבול שהם ללא מיסים ולרוב גם כשיש מיסים זה זניח לא יותר מ5$US לגבי מסלולי אופניים תנסה את האתר של לונלי פלנט

natyh

New member
איזה מסלולי אופניים ???

כביש או שטח ??? ואם כבר ארגנטינה למה לא לזגזג ארגנטינה צילה ארגנטינה : להלן אגם טודוס לוס סנטוס ברילוצה פרק פוייווה אל האיזור המקביל ארגנטינה . מסלול מעגלי בפייננה מהכניסה רפוחיה לגו אמרגה אל מגדלי הפיינה תשאיר את האםניים בחוה עלה למגדלים , תחזור חצה במעבורת רכב לרפוחיה גריי . וכן הלאה . עוד מסלול טמוקו מליפיוקו פרק קונגיגיו , מרכז המבקרים סיירה נבדה לגונה וורדה מפלי טרופול טרופול . שייט חביב בסירת משוטים על האגם קונגיגיו . חזרה לטמוקו תמשיך לפוקון טפס על ההר ועשה דאון היל מדהים מווילה ריקה תמשיך לליקאן ראי ועוד ועוד . בקיצור תגיע לפוקון וקנה שם אופניים או תביא איתך . פרטוים נוספים בפורום אופניים , שאל את אורן מבארי . או עשה חיפוש בטיולי אופניים בארגנטינה וצילה לפני מספר חודשים הבאתי כאן את סיפורם של זוג אמריקאי שהחלו בארה"ב דרך מרכז אמריקה במטרה 7 שנים להקיף את העולם הם צריכים להיות בארגנטינה כעת . נתי

natyh

New member
והרי לך הקישור

לאתר של הזוג טרוויס הנה , כתוב מדהים . ובפורום אופניים חפש קצת אני לפחות מכיר מספר ישראלים שעשו דברים דומים נתי

natyh

New member
וסדר פסח בברילוצה

ב 5 באפריל האחרון עם האופניים , הם עשו בדיוק את המסלול ששירבטתי לך בצורה גסה מהראש , ויש לך בדיוק את תיאור המסלול שלהם . הנה נתי

למעלה