מיסטר מילים יפות !

itzhakr17

New member
מיסטר מילים יפות !

ראשית אומר כי אני מאוד נהנה ומכבד אותך על זה שאתה שולח לי תגובות כל הזמן אני מעריך את זה זה בעצם מראה לי שאתה אדם אמיתי וישר כל הכבוד שאתה מגיב על טענותיי אני מעריך אותך על כך. טוב, הבנתי את כוונתך. אתה אומנם לא שם לב אבל אתה שוב מתחבא מאחורי מילים יפות. די כבר ! נמאס מהצביעות הזאת . אני יכול להגדיר אותך אך ורק כאדם מסכן! מצטער אחי.. אתה שקוע בדמיונות . האמת היא שאתה באמת לא יודע . אתה לא יודע מה מימינך ומה משמולך. הנה רק עכשיו יצאו או עומדים לצאת חוקים שיסכנו את מעמדה הדתי של מדינת ישראל. אם אתה לא רואה הממשלה מכשילה את הציבור התדי ויש הוכחות רבחות אך לא צריך את ההוכחות רואים בעניים איך כולם הולכים נגד הדתיים. נגד שומרי התורה . בסך הכל יהודי רוצה להניח תפילין , לשמור שבת . למה לא? למה למנוע? ומה זה קשור למפלגת מפד"ל ? אומר לך מה הקשר . אם מפדל לא היתה בקואליציה ונמנעת מלהיכנס מהממשלה הכאילו "מאוחדת" , ולא מצטרפת לממשלה החילונית הזאת הייתי אומר ניחא! אבל לא היא שוב איכזבה את קהל בוחריה. עכשיו זה אפי איתם ופעם זה היה "הרב" יצחק לוי שהטיף ללמד קוראן ושיקר בשידור חי !(אין זה שקר תוכל לראות את זה באתר שופר בסרט\קלטת שנקראת "ספר הבישול") אז לשר אפי איתם יש אותות לחימה . אז מה? נו בסדר ! אז הוא יודע להילחם אולי כן אולי לא ! לבד עם מפלגה של 6 מנטדים הוא לא יוכל להילחם ב 40 של שרון אפילו אם הוא באמת כנה . ומה שאני אומר שעובדים עליכן\ם בעיינים אני מתכוון לא רק על ההסתה אלה גם על הדרך . לא יודע אולי מפדל עושה את זה בטעות אולי לא אבל אנו בדרך להרס המדינה. הנה תראה מה קורה במדינה היום גויים טמאים מביאים לנו לארץ יש לנו אנטישמיות בארץ יותר מבחו"ל . ואם תשאל מה ש"ס עשתה ? יתכן כי היא תמיד הצליחה אבל היא נלחמה ! את זה כןניתן לזקוף לזכותה היא נלחמה ! אי אפשר לבוא בטענות למי שנלחם . היא נלחמה בעוני ונלחמה בגויים בארץ ועוד רבים . שוב אומר כי היא לא תמיד ניצחה אבל היא נלחמה! ועל לחימה זו מגיע יותר אותות מאשר יש "לכבוד" שר השיכון "מר" "הרב" אפי איתם "שליטה". אתם לא פונים בשם הדת אתם פונים בשם הגאווה.חבל מפדל.... חבל ושוב אומר .הורסים את הבית שלנו...... מפד"ל.

benif

New member
כמה גויים עלו כשקליטה ופנים בידי שס

על מה אתה מבלבל את המוח? ש"ס מעונינת היתה רק בכסף ולא היה איכפת לה כל חנויות החזיר שנפתחו בזמן שהיה לה ביחד עם אגודה 22 ח"כים? לא היה איכפת לה שמאות אלפי גויים עלו כשישבה על סיר הבשר. היום כשאין בשר אז יש פתאום חזיר וגויים ונישואין אזרחיים. פתחו עניכם! 22 ח"כים לא תיקנו אפילו חוק שימנע עליית גויים. הם היו עסוקים בחלוקת שלל ומלחמות בניהם. במקום לדאוג לעם ולמדינה. למה אין רדיו חרדי מוכר אחד? כי אתם רבים בניכם מי ינהל אותו. ובינתיים מה רע? כל בחירות יש עשר ערוצים לפחות בעד ש"ס וג'. נגד טומי לפן כמו שאתם קוראים לו בערוצים שלכם. ונגד החזיר החדש המפד"ל כמו שמשדרים אצלכם ברדיו. מה שבטוח שהיום עם 6 ח"כים מהמפד"ל יזוזו דברים : יהיו ערוצים דתיים לא פירטים, יהיו פתרונות לשנאה שגידלתם, ובע"ה יום ראשון יהיה יום חופש לכולם ואז כל הספורט יעבור ליום ראשון ויהיה פחוט חילול שבת, כל חנויות המסחר יפתחו ביום ראשון ויהיה איסור מוחלט לפתוח חנויות מסחר בשבת ועוד ועוד דברים טובים במדינה. ובינתיים החרדים ימשיכו להשתמט משירות צבאי, ואנו הסרוגות נמשיך לבנות מסגרות צבאיות דתיות, אנו נאהיב את תורת ה' ואתם תשניאו את תורתו, שמעונינת בחוצפתה בקצבאות של כסף מהמדינה אבל לא לתרום כמה חודשים לשמור עליה מאייביה. יבוא יום ותחזרו בתשובה ותתגיסו כמו דוד המלך, יהושוע, אברהם אבינו ושאר אבות האומה.

סליחה! מי שהביא גוים לארץ .....

מי שהביא את הגוים לארץ זה בן גוריון וממשלות ישראל אחריו כולל הליכוד מי שקבע שנכד לסבא יהודי יעלה לארץ זה אותם האנשים הראשונים שרצו לגדל כאן דור של אפיקורסים אז הם קבעו שגם גוי לסב יהודי יהיה רשאי לעלות ולארץ ושמתי נפל הקומוניזם באו הרבה גוים והם כמובן אוהבים את החזירים שאכלו ברוסיה והם פתחו כאן חניות חזיר בארץ בעידוד מרץ ועכשיו מה ש"ס יכולה לעשות נגד כל זה לש"ס ויהדות התורה אין 61 מנדטים אם היה להם 61 המצב היה נראה אחרת ומי שאומר שאת ש"ס ויהדות התורה מעניין רק כסף אז הוא פשוט לא מדבר לעניין כל התקציב שהולך לבחורי הישיבה זה כאפס למה שמוזרם להתנחליות מליארדים של שקלים חצי מתקציב המדינה זורם למפד"ל והתנחליות שעוד מעט בלחץ של ארה"ב מדינת ישראל תוריד אותם כל תושב ביש"ע מקבל כל חודש ממשרד השיכון 4000 ש"ח לחודש ותושב שגר בתחומי הקו הירוק מקבל רק 200 ש"ח אז מי אוהב יותר כסף ומי מקבל יותר כסף ודרך אגב אתם אומרים שהחרדים צריכים להתגייס לצבא אם זה אני לא מסכים הדוגמא שהבאת זה לא דוגמא טובה כי הרי הרמטכ"ל של הצבא זה לא יהושע בן נון הרמטכ"ל של הצבא הוא אדם חילוני שהולך ביגילוי ראש וכך גם רוב המפקדים של הצבא ועוד מה שגם בקרב החיילים בצה"ל יש המון ניבולי פה וגסיות אז איך אדם רוצים שבחור ישיבה שלא חטא מימיו ילך למקום כזה .והנה אנחנו רואים היום שחיילי צה"ל הרגו 2 מאבטחים יהודים בטעות בדרום הר חברון דבר כזה בצבא של דוד המלך לא היה קורה כי לפני שדוד המלך יצא למלחמה הוא שאל באורים ותומים

itzhakr17

New member
סוף סוף אדם פיקח נראה באופק !

מילים כדורבנות אחי........... לא יכולתי לענות לו יותר טוב ממך אני מודה! אבל רק שאלה אחת נותרה : למה השם יוסף טומי לפיד?

למעלה