מיסטר מותק

pika boo

New member
מיסטר מותק

בגלל התוכנית האינפנטילית הזאת הורידו את מיסטר מותק!!! בושה!!!! מיסטר מותק זו התוכנית!!! והחליפו אותה בתוכנית המפגרת הזאת... למי אכפת מה אתם בכלל חושבים....

y a r o n 21

New member
זה נכון! נכנסתי לאתר של YTV ...

בשביל מיסטר מותק והיה שם לינקים לכאן ולוואי בלילה הדפוק! מה עם מיסטר מותק? מה זה לא תוכנית ב-YTV? ואת מי זה מעניין השיחות של החנונים הבתולים... מה זה? אתם צוחקים עלי? לכל ילדה בת 14 יש יותר נסיון מיני מלחבורה המפגרת הזאת בסקר הסקס. מנחה: אורגזמה כולם: חיחיחיחיחי הוא אמר אורגזמה. מנחה: ואגינה כולם: חיחיחיחיח הוא אמר ואגינה מנחה: זיון בתחת כולם: ?!?! מה זה? בקיצור, אם יש פה מישהו מעל גיל 13 אני אוכל את הסקט שלי. תחזירו את "מיסטר מותק!!!!!"

pika boo

New member
זה כן היה בYTV

אבל הורידו אותה!!! עוד מעט יש פרק אחרון וזהו... אין יותר מיסטר מותק... :((((((( אבל יש לי את החולצה של מיסטר מותק עם הקדשה!! אני עושה את זה נכון....

Bishnet

New member
חולצה עם הקדשה?! מאיפה?!?!?!?

אני חייב להשיג אחת!!!!! אגב, נראה לי שהחליפו בין התוכניות כדי לצלם עוד עונה של מיסטר מותק! לא חשבת על זה?

pika boo

New member
אני לא בטוחה...

והחולצה אגב היא מההופעה שלהם בדינמו דבש שהיתה בסילבסטר... יש להם להקה... ובאמצע ההופעה הוא קרע ממנו את החולצה.... אז לקחתי אותה.... ושדיברתי עם דודי הוא אמר שכנראה שלא תיהיה עוד עונה זה לא בטוח... אבל פרק הבא/אחרון יהיה בפברואר....

dotan28

New member
קראתי איפה שהוא שהפרק האחרון ...

ישודר בתחילת פברואר. אבל לא נראה לי שיש עוד עונה... דיי מבאס כשחושבים שזאת היתה התוכנית היחידה בוואי טי וי שהיתה שווה צפייה. עכשיו אני תקוע עם תוכניות על סקס לילדים. כשהייתי בן 12 היה לי יותר ידע מהחבורה הטיפשית של המנחים האלה. סקר הסקס לילדים צריך לשדר את זה בפוקס קידס בין טלפנולי לרובוטריקים.

rastacat

New member
ויש להם הופעה מחר ב9.1

דנשה שזה איל בי דודי כהן ונמרוד(אלוויס) מופיעים מחר בג´ה-פן שזה נמצא בקומפורט 11 בתל-אביב, תגיעו

Bishnet

New member
אוי מגניף...

לי יש את התסריט המקורי של "תולדות גיליוטין"...

למעלה