מיסטר מותק חוזר?

רונן124

New member
מתי הצטרפתם לYTV ?

זאת היתה תוכנית לייט נייט בשנים הראשונות של הערוץ. זאת תוכנית שאמורה להיות מצחיקה אבל לדעתי הם סתם מנסים לחכות את טום גרין ועלי ג´י. מה שכן הם פסיכים לגמרי, הם היו יוצאים לכל מיני מקומות בתור כל מיני דמויות ועובדים על כל האנשים שהם פגשו. המנחה גם כל הזמן היה מתפשט. יש גם אנימציה של איל B שזה כבר יותר משעשע אבל גם, קצת ילדותי. יש לי חבר שמעריץ את התוכנית הזאת. היו תוכניות יותר טובות ופחות טובות, אני לא ממש מתגעגע, אבל אני מעדיף את מיסטר מותק על סקר הסקס בכל יום!!!!

Nrob

New member
יש לי חברה שפגשה פעם את דודי

יש לי חברה שפגשה את דודי (המנחה של מיסטר מותק) בתל אביב נדמה לי שבמסעדה כזאת של המבורגרים (אנאדיר) בכל אופן המפגרת הזאת הלכה אליו ואמרה לו שהיא מתה על התוכנית שלו ובקשה שהוא יחתום לה!! (איזה מתלהבת!) בכל אופן היא אמרה לי שהוא ממש היה מגניב והוא דיבר איתה מלא ואפילו הציעה לה להצטרף לאכול איתם, והיא אפילו לא יפה!!!! פעם גם הוא ראיין את מורן סטויצקי בתוכנית שלו והם עשו קטע קומיקס קזה שהוא חולם עליה ורואה אותה בביקיני.

erankayam

New member
מיסטר מותק חוזר?

ראיתי פרסומת בערוץ שאומרת שמיסטר מותק חוזר בכל לילה בחצות, מישהו יכול לתת יותר פרטים? אלה תוכניות חדשות? ומתי יביאו עוד תוכניות של עלי ג´י?

מה הקשר לזה שהיא לא יפה ?!!??!

מה את דפוקה? מה, אם מישהי יפה אז צריכים להתייחס אליה ואם היא לא יפה אז צריך להתעלם ממנה? למה שהוא לא יציע לה להצתרף אליהם? יכול להיות שהיא היתה מאוד נחמדה ומנומסת, ויכול להיות שזה החמיא לו שהיא בקשה חתימה. אז למה לא? מה, רק בנות יפות צריכות לדבר? זה ממש מגעיל מה שאמרת. אבל זה לא מפליא אותי, כי זה מה שמלמדים אותחם בY בלילה, שכדי לתת תשובות לשאלות צריך להיות קודם כל יפה ומפורסם, כאילו שזה קשור!! למה לא תביאו לY בלילה מנחה שמנה, או לא יפה, או מחוצ´קנת. אחרי זה אתם מנציחים את ה"שלטון" של האנשים היפים, וכל ילדה יפה בכיתה שלה תתחיל להתנהג כמו מלכת הכיתה. בלי קשר אם יש לה שכל או לא.

ביטי

New member
אמרו כל הפרקים מהתחלה... לא חדשים !

אז זה מבאס אבל עדיין טוב...

mancha

New member
בדיוק-

בדיוק רציתי לכתוב את זה עכשיו.. זה שידורים חוזרים של מיסטר מותק והתוכנית עם הבובות..

אז תוכינו קלטות ריקות

יאללה בלאגן ויאללה בלאגן ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן

mancha

New member
לי כבר יש את כל "מיסטר מותק"

מוקלט.. וגם הייתי אמורה להיות באולפן כמה פעמים..

get well

New member
מה זה "מיסטר מותק"

מה זה לעזאזל ה"מיסטר מותק" שכולם מדברים עליו???? זה כמו Y בלילה?? הסבירו פרטו ונמקו לי במהרה תודה

בגלל מיסטר מותק עשיתי מנוי לYTV

זאת תוכנית מצחיקה בטירוף, ראיתי אותה פעם אצל חבר שלי ונקרעתי מצחוק יש שם את מנחה פסיכי לגמרי שיש לו בובה כזאת והם מראיינים אנשים שלא יודעים שצוחקים עליהם ובסוף הוא שופך על עצמו קטשופ או רוטב עגבניות. יש גם מן קומיקס מצויר שצוחק על כל מיני סדרות ילדים כמו מרקו, ופינוקיו. ויש קטעים עם בובות. אבל זה ממש לא כמו Y בלילה, זה הרבה יותר מופרע וגם מצחיק. אבל הם הורידו את התוכנית הזאת ושידרו במקומה את סקר הסקס הגדול. אני מקווה שעכשיו כשנגמר העונה של סקר הסקס אז יחזירו את מיסטר מותק.
יש למישהו תמונות אולי של דודי? ואולי מישהו יודע אם דודי היה חבר של מורן סטויצקי? כבר שאלתי את זה פעם ואף אחד לא ענה לי. נראה לי שהם היו חברים וככה הוא הכניס אותה לY בלילה (אני מריחה קומבינה).

Nrob

New member
הם היו חברים!

דודי אירח אותה בתוכנית שלו וחודש אחר כך היא כבר בY בלילה. ועכשיו הם כבר לא חברים! אם הייתי צריכה לשפוט לפי איך שזה נראה הייתי אומרת שהיא שכבה איתו רק בשביל להיכנס לY בלילה... ואני לא רוצה להגיד מה זה אומר עליה

mancha

New member
טוב-

לא נראה לי שלדודי יש ממש השפעה על מערכת Y בלילה או על המערכת של YTV.. ואני באמת לא חושבת שדודי ממש סבל מזה שהיא שכבה איתו.. אם זה ממש דחוף אני יכולה לבדוק לכם את זה.. התוכנית הכי טובה ב-ע-ו-ל-ם!!!!!!!!!

mancha

New member
........................

התמונה מהאתר הרשמי שלהם.. אם כבר מדברים על מיסטר מותק, אז מישהו מכם שמע על "דנשה"?.. זו להקה מ-ד-ה-י-מ-ה שמורכבת מ- דודי "מיסטר מותק" כהן, איל B, ונמרוד בן משה.. כן כן חברי מיסטר מותק.. יש להם אחלה שירים ויש להם קצב משגע.. ההופעה האחרונה הייתה פשוט מיסטר מותק לייב.. אתם חייבים לבוא אם אתם אוהבים אותם!! הם ממש ממש טובים!

למעלה