מיסטר בין! תחזור! אני לא מבוהלת! רוצה לשחק! ממשיכים? g99...
G *g99 New member 10/11/01 #2 אני מבינה שאתה לא מעוניין להמשיך במשחק... חבל... היה בוקר מצויין... עכשיו לא ממש... אוף! g99,מאוכזבת!
אני מבינה שאתה לא מעוניין להמשיך במשחק... חבל... היה בוקר מצויין... עכשיו לא ממש... אוף! g99,מאוכזבת!
מ *מיסטר בין New member 10/11/01 #3 תקראי את התגובה... זה היה ברצינות החברה שלך צודקת! אני לא רוצה שתיפגעי אוהב , ישי
G *g99 New member 10/11/01 #4 תסביר לי, ממה יש לי להפגע? אני לא מבינה....... מאוכזבת... זה לא פייר! יודע מה די כועסת... לא חבל? g99...
תסביר לי, ממה יש לי להפגע? אני לא מבינה....... מאוכזבת... זה לא פייר! יודע מה די כועסת... לא חבל? g99...
G *g99 New member 10/11/01 #5 יקירי.... תמשיך את המשחק, תקבל הסבר תוך שניות,הסבר קולי כמובן... בבקשה! אין לי ממה להפגע! g99...
מ *מיסטר בין New member 10/11/01 #10 אז ככה: .................8164 אני לא זמין כרגע אז תשאירי הודעה...
מ *מיסטר בין New member 10/11/01 #6 חבל, אבל גם ככה לא יצא מזה כלום, אז למה סתם להכאיב? (וזה לא סטוץ...) שלך, שי (או ישי...)איך שתרצי
G *g99 New member 10/11/01 #7 אני איבדתי אותך! לא חשבתי על סטוץ! לא רציתי סטוץ! גם לא רוצה סטוץ! דרך מילים אני לא טובה בלהסביר את עצמי! רק בשיחה... אני לא כופה עלייך כלום! זו החלטה שלך,רק חבל שאי הבנה קטנה גורמת לנו להגיע למצב הזה. חבל ... g99...
אני איבדתי אותך! לא חשבתי על סטוץ! לא רציתי סטוץ! גם לא רוצה סטוץ! דרך מילים אני לא טובה בלהסביר את עצמי! רק בשיחה... אני לא כופה עלייך כלום! זו החלטה שלך,רק חבל שאי הבנה קטנה גורמת לנו להגיע למצב הזה. חבל ... g99...
פ פלג^ר New member 10/11/01 #11 מתוקה רוצה שאסביר לך מי הבחורה הזו? מיסטרית בינה שמנסה להסתלבט עליך.בייבי שחקי את המשחק ואח^ך אספרלך