מיסטר בין

shahar1

New member
מיסטר בין

מה דעתכם? הספר מלא בדמויות מוזרות ומשוגעות, מיסטר בין הוא בדיפוק הטיפוס הזה! לאיזה תפקיד הייתם משבצים אותו? אם הוא היה ממש ממש נמוך, הייתי שולחת אותו חי מהר לתפקיד דובי(גמדון הבית), אתם לא חושבים שהוא בול הטיפוס? אולי אפשר לעשות איזה אפקט ולהדביק את הראש שלו על גוף אחר? בכל מקרה, זה יהיה ממש הפסד עם הוא לא ייקח חלק בסרט! מה עם פרופסור קוויריל? מי לדעתכם צריך לגלם אותו? ובקשר לנוויל, ראיתם את הסרט הוק? נכון הילד השמנמן שם הוא בול נוויל? חוץ מזה שהוא שחור! והצעה אחת אחרונה, מישהו פה ראה פעם את הסידרה (המעולה!!!) מישהו מטפל בך? זאת סידרה בריטית ששודרה פעם בערוץ 1! הייתי שם אחת (זאת שכל הזמן דיברה על הפוסי שלה) שהיא מה זה מתאימה לסרט, לתפקיד פרופסור ספראוט כמובן, או אולי בעצם למדאם פומפרי! נ.ב אמה תופסון באמת תהיה מושלמת לתפקיד של טרלוני! ואם מישהו יכול להביא לפורום תתמונה של זה שנבחר להיות דארקו מאלפוי, אני אודה לו!!!!

יפעת28

New member
כל הכבוד!

נראה לי שאפשר להקטין את מיסטר בין (רואן אטקינסון) כמו שעשו באוסטין פאוורס 2 למייק מאיירס בדמות שנקראת ``מיני מי``. הוא ממש דומה לדובי - רעיון גדול!

bagman

New member
פיבס :)

מאד מצחיק שאת מזכירה את מיני-מי מאוסטין פאוורס 2 כי זה לא היה פרצופו של מייק מאיירס אלא איזה שחקן גמד. אבל מה? אני לא בטוח אם זה כבר סגור אבל אני שמעתי שחושבים לתת לו את התפקיד של פיבס הרוח. מגניב לא?

moriah

New member
התפקידים של פיבס ודובי

לדעתי מיסטר בין יכול להיות נהדר לתפקיד של פיבס. דמיינו אותו מרחף מעל כולם ועושה תעלולים. אתם יודעים מי יכול להיות טוב לשחק את דובי - דני דה ויטו! מוריה

sarah

New member
טעות-

מיני מי באוסטיןם פאוררס לא היה איזה תעלול מחשב לא? עד כמה שאני יודעת...השחקן של מיני מי באסטיו פארווס 2-ישחק את פיבס בסרט...

Padfoot

New member
MINI ME!

את מיני מי בסרט ``אוסטין פאורס 2`` לא שיחק מייק מיירס (בעזרת אפקטים) אלא שחקן אחר שהוא גמד (טוב, מאותגר ורטיקלית :) בשם ורן טרויר אמנם דומה, אך לא אותו אדם

רחלי!

New member
מאלפוי

צירפתי ת`תמונה של מי שישחק את מאלפוי. ולדעתי רואן אטקינסון יהיה באמת מעולה כדובי, עם קצת עריכה טכנית כמובן...

sarah

New member
אוף

איזה עיצבון חצי שעה ניסיתי להעלות את אותה התמונה... לא עבד :( בכל מקרה...מזל שרחלי העלתה אותו...אחרת הייתי משתגעת

למעלה