מיסטיקה והסוד

מיסטיקה והסוד

שלום, יש לי שאלה שהיא נורא חשובה לי ואני אשמח אם תקדישו לה כמה רגעים ותענו לי. הייתי היום בתוכנית "זמן מיסטיקה" (בערוץ 10, תוכנית עם מיסטיקנים בה גם אפשר לשאול שאלות מהבית על פרנסה, קריירה, זוגיות ועוד). אני בת 18, ושאלתי לגבי קריירה וזוגיות. המיסטיקנית תיארה אותי, וממש קראה אותי, ובעניין הזוגיות היא אמרה שאני אדם של לבד אני גם אדם פרפקציוניסט וכו', בין היתר היא אמרה שכרגע זה זמן לא טוב לזוגיות כי יש משהו בעבר שתוקע אותי ולא נותן לי להמשיך הלאה (אכן, "נכוותי" בעבר ואני לא מצליחה לשכוח את זה). בקיצור המנחה שאלה אותה אז מה אני יכולה לעשות? המיסטיקנית אמרה שציינתי שאני פועלת לפי הסוד, ושאני מדמיינת זוגיות אבל במידה "חזקה" מדי, ואני צריכה לבדוק ולהשתחרר מזה ואז להמשיך הלאה, עכשיו השיחה הסתיימה ואני נותרתי עם שאלות, אני מאמינה שאפשר לשנות ושום דבר לא קבוע ומוכתב וזהו, וגם עם הסוד אפשר אז איך אני ממשיכה עם הסוד, ומצפה לזוגיות? תודה רבה, אנה.

kikona126

New member
גברת פריזל ברוכה הבאה

בקשר לשאלתך. אינני יודעת בדיוק מה המיסטיקנית עשתה (קריאה בקלפים קפה אולי רק תקשור...) אבל זה לא עצם העיניין... לדעתי בסוד יש מעין "בעיה" או גבול מסויים... והוא העובדה שלפעמים אנו הופכים רצון לאובססיה, על ידי התמקדות והתעסקות יתרה בנושא. לפעמים צריך לדעת לא להפריז ולא להחסיר, למצוא את המאוזן. כי ברגע שמגיעים לאיזון הזה פתיחה של חסימה אחת יכולה להשפיע, ללא ידיעתנו, על חסימה אחרת. איך אחותי אמרה לי אחרי החתונה שלה "שלזוגיות צריך להיות מוכנים, לא רק לרצות את זה" כל דבר יעשה את שלו, וכך גם הזמן. הזוגיות תגיע, וזה מה שאת צריכה לדעת, בלי לשבת ולחשוב רק עליה כל הזמן, יום אחד היא תפתיע אותך במקום הכי לא צפוי ועם האדם הכי לא צפוי... ומי בכלל חשב ששם היא תמצא?

גברת פריזל 2

אני אספר לך משהו, ומקווה לענות לך לשאלה. לפני חצי שנה, אני לא פעלתי עדיין לפי הסוד, והאמנתי שאנחנו תלויים בגורל ללא יכולת לשנות משוה בחיינו. החלטתי (אחרי המון התלבטויות) ללכת למיסטיקנית שעליה קראתי בעיתון. הגעתי בתחושה לשמוע את הטוב, כי בתכלס ידעתי שאצלי הכל טוב! חחח האישה אמרה לי דברים על זוגיות, אמרה לי שמות שזיהיתי של אנשים שאני מכיר.. היא אמרה על דברים שמחכים בעוד שנתיים, על אהבה שמחכה בעוד כ-4 שנים מעכשיו.. כחודשיים אחר-כך...ראיתי שוב את הסרט הסוד, והחלטתי לחפש באינטרנט כל מידע יותר מורחב. למדתי, גיליתי, קראתי, הפנמתי...הכל הכל... תאמיני או לא, עד היום לא רואים סימנים שהתממשו כדבריה. לפני כמה זמן פגשתי בחורה מקסימה, התחלתי להרגיש טוב עם עצמי, קיבלתי טלפונים ושיחות עם אנשים שאני מאוד רציתי...ועוד ועוד..(המיסטיקנית לא דיברה על אלה). ביום ההולדת שלי (12.05), אני יצאתי לדבר עם חברה של אמא שלי (שממנה קיבלתי את כתובת המיסטיקנית). סיפרתי לה שעברתי כאלה שינויים בחיים, ואף דבר לא מזדהה עם מה שהאישה אמרה לי... אז היא אמרה לי ככה: "אני הייתי אצל המיסטיקנית כמה פעמים, וכל חצי שנה משהו היה משתנה איכשהו....לא הבנתי, אבל זה היה נשמע כאילו אני משנה נתיב כל כמה זמן". עכשיו, היא לא מאמינה בסוד, ולא יודעת עליו בכלל.. אני כן, ואני בדיוק הבנתי מה שהיא אמרה לי.. עכשיו תראי, כל מיסטיקנית בסופו של דבר אולי אומרות משהו נכון, ואני לא פוסל את הכוח הזה שלהן. עם זאת, אני חושב שביכולתך לשנות נתיב, ולא בהכרח יקרה מה שאמרו לך. תאמיני בצורה מוחלטת באהבה שלך, היא כאן, היא עכשיו! קודם כל, האהבה חייבת להיות בך לעצמך, ורק אחר-כך היא תבוא מהבן-זוג שאיפשהו שם כבר פונה לכיוון שלך. מקווה שהבנת:)

Guym19 המקורי

הללויה. ההודעה שלך מלאה אותי בשמחה. קשה לי מאוד להבין למה אנשים הולכים לשמוע על העתיד שלהם (האם בהווה הכול כבר ידוע?). אנחנו חיים ברגע הזה - וברגע הזה צריך לחשוב, כאן ועכשיו, מה אפשר לעשות הכי טוב עבור עצמנו. ואם המצב לא טוב עכשיו, כדאי שנלמד להקשיב לעצמנו יותר, לזהות את הקול הפנימי שלנו (הרצון)...ולבדוק לאן אנחנו רוצים להתקדם. (כל-כך הרבה פעמים אנחנו מושפעים מהקולות החיצוניים ולא שומעים את קול הנשמה שלנו). כל החלטה שנבחר ברגע הזה - תשפיע על המשך הנתיב שלנו. לכן גם "נתיב העתיד" שלנו משתנה כל הזמן. ברגע הזה - יש לנו עתיד כזה וכזה .... וברגע הבא - יש סיכוי שיהיה לנו עתיד אחר. בהתאם לצעדים שנבחר... זה לא נכון בעיני שאנשים הולכים למיסטיקנים ואח"כ מנסים להתכוונן בחיים שלהם לפי מה שהם אמרו להם. (אני מתנצלת עם אני פוגעת במישהו. אני יודעת שיש הרבה מיסטיקנים מצוינים...). אנחנו צריכים לבחור את הבחירות שלנו מתוך קול הנשמה שלנו. ואם איננו מזהים אותו - כדאי לחפש אותו, ומיד. בהצלחה

גברת פריזל

אינני יודעת מה בדיוק נאמר לך. בכול אופן, הרבה פעמים יש לנו אמונות, שאינן במודע, שגורמות לנו לעשות או לא לעשות עשיות מסוימות. לכן, ראשית, אני מציעה לך להעזר בבעל מקצוע, ולנסות לגלות מהן האמונות המגבילות שלך, שיתכן, והן מכשילות אותך להתקדם קדימה כפי שהיית רוצה. שנית, אני מציעה לך לערוך לעצמך רשימה - מה את רוצה ל"הרוויח" בזכות הזוגיות (מעבר לרצון הטבעי של להיות יחד). מה באמת תרוויחי מזה? אחרי שתעשי רשימה שכזאת, תבדקי עם עצמך, מה את יכולה להשיג לבדך, ומה באמת את יכולה להשיג יותר טוב בזכות הזוגיות. אחרי שתדעי בדיוק מה את רוצה - תתחילי לבנות לך תמונה עתידית רצויה, ותתחילי להתכוונן אליה. ואל תשכחי לבדוק בינך לבין עצמך, מה את חושבת שזה אומר עליך, שאין לך בן-זוג? אולי אפשר רק לשנות את החזשיבה הזאת - והכול ישתנה בחייך לטובה. בהצלחה

../images/Emo45.gif

מי שבוחר בתבונה כדרך חיים - מבין שהכל בא מהראש! הרבה אנשים אומרים "הכל בראש, החיים יפים" - עם זאת הם עושים הכל הפוך - מתי שנוח אומרים "יפה היום". מתי שרע, אומרים "היום הגרוע בחיי!". לא מספיק להיות "חכמים" כשהכל אצלנו עכשיו זוהר, ויש מצב-רוח טוב. החכמה זה למצוא את עצמך בסיטואציה קצת לא נעימה, ממנה אתה תלמד ותגלה שהכל לטובה!! כשמצליחים לצמוח מכל מקום, אנחנו מתעלים למקום שבו הכל טוב! שיהיה לכולכם יום דבש!!!

למעלה