מיסון, אוהבים או לא....?

gurfi

New member
מיסון, אוהבים או לא....?

שימו לב איזה כח אדיר יש להם. - לקחו את הדמות שכולםםם שונאים, הדמות שבעונה הקודמת נחשד בחפרפראות ואפילו הסכים להקריב את ברוואר - הדבר היחיד שמנע זאת היה הבטחה לעליה בדרגה מהנשיא לעתיד. בעונה השניה המשיכו ברצח האופי-רב החובל בורח מהספינה הטובעת, ויוצא מאזור הסכנה. ופתאום - המהפך - כותבי הסדרה לקחו את הדמות המגעילה ביותר וגרמו לכולנו לאהוב אותה ולרחם עליה. ולהזכירכם עד לפני לא הרבה זמן לא היה אכפת לכם שהדמות תעלם לה מהמסך... זאת הגדולה של יוצרי הסדרה...

Guy24Gold

New member
אתה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא ההית רוצה שהוא ימות

cj20

New member
הוא התחבב עליי באמת

וזה אחרי שתיעבתי אותו על איך שהוא התנהג עם טרי בעונה 1...

cj20

New member
הוא התחבב עליי באמת

וזה אחרי שתיעבתי אותו על איך שהוא התנהג עם טרי בעונה 1...

Siriusnip

New member
אין כמו מייסון!../images/Emo15.gif

פעם לא אהבתי אותו אבל הוא אחלה גבר!!!
הוא גדול, איך שהוא דווקא מטפל בעניינים כשהוא עומד למות, איך שהוא מרזיק מעמד.... יהיה לי עצוב כשהוא ימות...... באמת מעניין אם אנחנו נראה ונחווה את מותו או שפשוט תגמר העונה כשהוא גוסס, ובעונה הבאה הוא לא יהיה..... מה נראה לכם?

Zombit4Ever

New member
מייסון בו אדם פצצה

פילו שהוא קצת מניאק (בהתחלה שרצה לברוח מאזור הסכנה) אני מאמין שבליבו הוא אדם ישר והוא רק רוצה להטיב אני מזה בבעסה שהוא ימות בגלל הקרינה אבל לא משנה בגלל שטוני אלמידה יהיה המחליף שלו בטוח והוא מממש מצויין ומגיע לו התפקיד הזה !!!

GoLd FlOwEr

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דמות שכולנו שונאים
אנחנו מתים עליו
הוא כל כך אמיץ
ואפילו שהוא עומד למות הוא מנסה להציל את לוס אנג'לס במקום להיות עם המשפחה שלו...
איזה בנאדם מתחשב..
מה נעשה בלעדיו
הסידרה לא שווה בלעדיו..

cj20

New member
הבנאדם היחיד שאפשר להגיד

ש"הסדרה לא שווה בלעדיו" זה רק ג'ק באוור

מה פתאום../images/Emo70.gif זה רק פאלמר וטוני....

ונטע- מה אמרנו בקשר לגמילה? די כבר פרצופים! טוב
!!!!!
!!!!1
אני מדליק
זכרון לזכרו של ג'ורג' מייסון
או שעדיף

gurfi

New member
שים לב.....

אני אמרתי שונאים-בעונה שעברה ובתחילת העונה הזאת...

DesertRose1

New member
מייסון אחלה! ../images/Emo70.gif ../images/Emo98.gif

אני חושבת שהוא עושה עכשיו כרל מה שהוא יכול בשביל לעזור לןכולם9... בעונה שעברה אני מודה שממש שנאתי אותו... הוא היה ממש קרצייה.. איך שהוא הציק לג'ק והכל.. אבל עכשיו הוא באמת אחלה...!
go neta!

lord fire

New member
.....................

לדעתי הוא עושה את זה עכשיו כדי לכפר על המעשים שלו בעבר לפני שהוא ימות.

lord fire

New member
תראה...

אני לא מת עליו בגלל שהוא ניסה בעונה הקודמת בכל הכח לסלק את ג'ק מלוט"ר ואפילו הוא היה חשוד בעיניי שהוא החפרפרת בגלל מה שהוא עשה לג'ק. אבל אני מרחם עליו בגלל שהוא גוסס.

למעלה