מיסוי אופנועים

platelet

New member
מיסוי אופנועים

שלום לכולם, רציתי לעורר את תשומת לבם של הרוכבים לאפשרות כי הסיבה למחיריהם הגבוהים של אופנועים בישראל הינו יותר מכפול באירופה, יפן, ארה"ב. הסיבות למחירים הגבוהים נעוצות ב 3 סיבות: 1. מיסוי גבוה 2. מתח רווחים גבוה של היבואנים 3. שליטה בלעדית של מספר משפחות ביבוא האופנועים האם לא הגיע הזמן שאנשים יבינו שהמקור למחירים היקרים נובע מלחץ נסתר בדרגות הגבוהות בין היבואנים, פוליטיקאים, פקידים במשרדי הממשלה שנועד לצמצם את התחרות ולהשאיר את הרווח מעסקי האופנועים במספר ידיים מצומצמות?

אהוד א1

New member
מ-ה א-ת-ה א-ו-מ-ר...

וואללה? מיסוי גבוה? פששש,מתח רווחים? שליטה בלעדית? יש לך משהו גם לחדש לנו או שסתם נכנסת לכאן (עם ניק שהרגע נפתח חדש דנדש מהתנור) בטעות? תן לי לנחש,טוב? בהודעה הבאה תכתוב שהחלפים במטרו/הונדה יקרים ושאפשר להביא לבד מהאינטרנט? יאללה יאללה.

zoharch

New member
סליחה שאני מעיר. כן! אבל

אהוד א1, כדאי שתרגיע וזאת משתי סיבות: א. מצא לנכון האדם, להאיר את עינינו. גם אם זה ידוע, הוא לא גרם לך עוול. ב. נראה לי שהניק שלו, קצת (הרבה)יותר ותיק משלך. שבת שלום

Pumi

New member
עוד קצת. ממש עוד קצת.

כשהרגל תבריא סוף סוף.

אהוד א1

New member
אכן לא נגרם לי נזק,אבל...

במה בעצם הוא האיר את עיניינו? יש לו איזה שהוא רעיון איך לפתור את הבעיה? קשה לי להאמין... לגבי הניק - אכן וותיק יחסית.פעיל? תבדוק בעצמך... ושלא תהיה אי הבנה- אין לי שום דבר נגד האיש ומה שהוא כותב.פורום פתוח,מדינה חופשית (נגיד...).סתם לא מבין את המהות. שבת שלום.אהוד

zoharch

New member
תאמין לי שלא התיחסתי למה שאמרת

אלה לדרך. סתם תקפת ועל זה הערתי. הכוונה שלי לא היתה לפגוע בך אבל אני חושב שיותר ויותר, אנשים משתלחים פה באחרים וזה קצת מפריע לי. קבל בהבנה ולכולנו יהיה יותר נחמד להיות כאן.

למעלה