מיסגור

נמש27

New member
מיסגור

בעלי הרכיב פאזל של 9000 חלקים ועכשיו אנחנו בשלב המיסגור. חלק הציעו פרספקס, חלק הציעו למינציה וחלק הציעו למרוח את הפאזל בספריי פקסטיל. אולי מנסיונכם הרב תוכלו לעזור לנו?

Puzzluna

New member
איזה כיף... ../images/Emo98.gif

איזה פאזל? אני עוד לא הרכבתי 9000 חלקים, אבל זה בתכנון. אני מקווה שחברי הפורום יעזרו לנו...

maayang

New member
עצה

מסגרתי 5000, כך שהעצה מבוססת על זה. מה הגודל של ה 9000 דרך אגב ? מומלץ לדעתי שיהיה בגב דיקט או משהו אחר מחומר קשיח של מתכווץ/מתרחב יותר מידי בחום, כי אצלי הפאזל קיבל קצת בטן, לא שזה נורא, אבל בימי שרב זה בולט לעיין יותר. הטוב בזכוכית זה שרואים יותר טוב מאשר לימנציה (לא יודע מה זה האופציה השלישית שכתבת) - זכוכית מט. המינוס בזכוכית, זה שבגודל הזה צריך זכוכית עבה יחסית, ואז זה גם כבד מאד וגם יקר מאד. מצד שני, לימנציה, אני זוכר שבקושי מצאתי מקום שיכל לעשות לי לימנציה ל 5000, כך שאני מאמין שלא תצליחי למצוא לימנציה ל 9000, כי אלה מכבשים סטנדרטים בגודל מקסימלי מסוים. אולי שווה להתייעץ עם חנות טובה בעלת נסיום רב לפוסטרים או לציורים בגלריות או משהו כזה, כאלה שמסגרו תמונות מאד גדולות. יש חנות טובה בסנטר למעלה, ותיקה מאד (לא זוכר את השם שלה לצערי), אני מאד אוהב למסגר שם פאזלים וגם תמונות שאני מצלם וחלקן גם מפותחות לגדלים לא סטנדרטים. בכל אופן בהצלחה, ואשמח לדעת מה הגודל של ה 9000, כי אני מת לעשות כזה רק אין לי איפה לתלות ...

שוKולד

New member
בחנויות מסגור ניתן לרכוש

קרטון ביצוע עם דבק, הדבק יבש ונכנס לפעולה תחת מכונת פרס (לחץ) שיש בחנויות מסגור שונות (לא כל חנות מחזיקה כזאת מכונה צריך לברר). כל הפאזלים שלי מודבקים על קרטון כזה, זה שומר על הפאזל, נותן לו יציבות וכמובן שומר שהחלקים ישארו במקומם. לגודל כזה של פאזל זאת יכולה להיות הוצאה לא קטנה, אבל שווה.

למעלה