מיסגור

ענת113

New member
מיסגור

דתיה קסומה המלצת על חנות למיסגור בפ"ת שנקראת זה תלוי.....הייתי שם לא מזמן ושאלתי על מחיר ....הם אמרו שהמחיר מתחיל מ70 שקלים ומעלה .....קצת יקר למי שאוהב פאזלים ורוצה למסגר אותם...ויש לי הרבה כאלה.....שמעתי מפה שיש מקומות זולים כמו מסגרות מוכנות

אפשר גם באיקיאה

אם תחפשי אחורה תראה שהציעו לקנות מסגרת מוכנה באיקיאה, רק חשוב לקחת קודם את המידה המדויק של הפאזל ע"מ למצוא מסגרת בגודל המתאים. אם אני זוכרת נכון, רוב המסגרות באיקיאה הם בצבע עף טבעי, אז מישהי הציעה לקנות צבע גואש ולצבוע את המסגרת. החיסרון היחיד בשיטה הזאתל, דעתי, זה שבמסגרת אין זכוכית אלא חומר פלסטי כזה. אני לא יודעת איך זה משפיע על התמונה. יש לי גם הרבה פאזלים למסגר - אולי אסע השבוע לאיקיאה וננסה מסגרת שלהם. גם אני מתכוונת לנסוע

slarti

New member
מסגרות מוכנות

מגיעות לרוב במידות של 50x70 או 70x100. לצערי, רוב הפאזלים שאנחנו מרכיבים בתקופה האחרונה הם 48x68 או 68x96 (עבור פאזלים של 1000 ו-2000 בהתאמה). בכל מקרה - ה-2 ס"מ האלו לא ממש מאפשרים לקחת מסגרת מוכנה. ובכל מקרה - המסגרות המוכנות פחות איכותיות ממסגרות שנעשות במיוחד עבור הפאזל.

Puzzluna

New member
פאזלים קטנים / מסגרות גדולות

במקרה כזה צבעתי את הקרטון מאחור באותו צבע של המסגרת והדבקתי את הפאזל במרכז כך שלא רואים את זה שהפאזל מעט קטן מדי

slarti

New member
אפשר. גם אפשר לעשות פספסרטו ../images/Emo13.gif

אבל אני מעדיף להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולמסגר כמו שצריך - זה בכל זאת הולך להיות תלוי אצלי בבית!

למעלה