מינכן $162 בסוף ינואר

I Gabe

New member
מינכן $162 בסוף ינואר

טראנסאוויה 22-27 ינואר. 4 ימי גלישה מלאים.

marceloros

Member
מנהל
מוכר?

I Gabe

New member
אם אין שכל, זול עולה ביוקר

אני באזור ה €1,000 לראש עם הארגון העצמי בלז ארק וזה אפילו לא שבוע, רק 6 ימים ברוטו כלומר 4 ימי גלישה נטו. לשם השוואה, שבוע שלם בקלאב היה עולה לי €1,200. ואפילו לא הכנסתי לחשבון סכומים גדולים על אוכל. לרגע שכחתי שהטיסה מרכיב די משני במחיר החבילה.

סכום הגיוני, אפילו נמוך. רק הסקי פס ל 4 ימים עולה €200

המחיר הסופי תלוי כמובן במלון. אם ניקח מלון ממוצע של €150 ללילה × 5 לילות יוצא €375 לאדם בתפוסה של שניים בחדר.
העברות בשאטל €150 הלוך חזור, הגעת €725 לפני אוכל, ציוד, הדרכה וטיסות.

לא רוצה לבאס אותך אבל להערכתי אם אתה לא הולך להתכלב קשות באוכל ומלון, כנראה תסיים בסופו של דבר בטווח ה- €1,200 - €1,300. כמעט בוודאות שהקלאב היה יותר משתלם לך אם באמת היית יכול לקבל שבוע ב €1,200.

marceloros

Member
מנהל
והנה הגענו בחזרה לאותה מסקנה ישנה נושנה

במצב רגיל, קשה להתחרות במחירי מבצע של קלאב.

לאלה שיכולים לתכנן 9 חודשים מראש

כשאני בודק קלאבים הם נוסקים לאזור ה €2,000 ואני מרכיב לבד חבילה ב €1,500.

marceloros

Member
מנהל
תלוי איזה קלאבים

אני מדבר אך ורק על ה- "קלאבים הישראליים" ולא נשארו הרבה מהם.
ארק אקסטרים ואיים לה פלאן בראש.
לה דוז אלפ ואלפ דואז אחריהם.
כל השאר מבצע ממש טוב זה 1500-1600 ומעלה.
כמו שציינת ללא מבצעים הכל 1500 מינימום.
&nbsp
זה חבל ללא מעט אנשים שכל חופשה חייבת להיות מתוכננת שנה מראש, אחרת שלם ביוקר.

בעיקר 3 מזלגות.... סליחה, קילשונים.

לה פלאן לא בדקתי כי אני לא מת על האתר.מה שאני זוכר בשליפה, בדקתי בנקודות זמן שונות את אלפ דואז, אבוריאז, טין, דוז אלפס. לז ארקס לא זוכר שבדקתי, לא יודע למה יש לי אנטי לקלאב הזה. הכי אטרקטיבי היה שאמוני למרות שהוא 4 מזלגות. בדקתי גם כמה מקומות בשוויץ אבל ההעברות די מבעסות. כשאני בודק (ולא בחופשה של הצרפתים) אלפ דואז שדי מעפן מבקשים €1700 - €1,800. קיצור, במחירים האלה שגבי מוצא לדעתי הוא טעה שלא הזמין קלאב. מי שמחכה לרגע האחרון המצב מתהפך ועדיף להרכיב לבד.

marceloros

Member
מנהל
חח ענק

אתה לא אוהב את הקלאבים הישראליים העיקריים.
רוב השאר שציינת יקרים גם ככה, והאלפ האלה קצת יותר יקרים במבצע, ולכן המחירים שראית ללא מבצע.
&nbsp
מה שיש רגע אחרון זה אך ורק מקומות שנשארו או ביטולים, ונמכרים במחיר של עד מבצעי הזמנה מוקדמת ולא פחות כמו בעבר. בהזמנה מוקדמת מובטח מחיר מינימום, כי אנשים התרעמו, ורגע אחרון זה רגע אחרון קח מה שיש ללא בחירה.

natyh

New member
אתה מכון לאתרים השווים לא זבל קטלני כמו בקירה ....

שיש בה בקושי איזה ארבע וחצי מטר שלג ...במרץ ...לא ?

natyh

New member
לולא ההדרכה המעולה והשלג הנפלא גם אני לא .

הייתי נוסע לשם ...

I Gabe

New member
אתה צודק לגמרי ובדיעבד אני יודע גם שהקלאב היה עדיף

למרות שאני לא בטוח שעדיין אפשר להשיג את הקלאב ב €1,200. אלה היו המחירים במאי-יוני.

שרשרת של טעויות הפכה מה שהיה אמור להיות גיחה קצרה וזולה שהילד לא ישכח לגלוש לחופשה שעולה הרבה יותר ממה שהתכוונתי להוציא. הטעות הגדולה הייתה כשהזמנתי מלון ללא אפשרות ביטול ובלי לבדוק אלטרנטיבות והוצאות נלוות. נכון שקיבלתי את המלון במחיר טוב (יחסית למלון הזה) אבל אם הייתי עושה חשבון כמו שצריך, הייתי עושה דברים אחרת. לא נורא. אני בטוח שלא נסבול שם
שאלה יהיו הצרות שלנו תמיד.

I Gabe

New member
מרקיור בארק 1800

בערך €100 ללילה בשבוע של חנוכה/חג המולד.

נו אז בכלל טוב, לא יודע מה את בוכה.

בבוקינג המלון עולה כמעט כפול ועוד במבצע מיוחד להיום. רק שים לב שהוא ממוקם בקצה האתר, די רחוק ממרכז העניינים.

אני אישית אשמח לדיווח כשתחזור.

I Gabe

New member
ההשוואה הייתה רק לחופשה של קלאב מד

אני יודע שהשגתי את המלון ואת הטיסות במחירים טובים. ועדיין כשמחשיבים את כל ההוצאות, אבל באמת הכל, רואים ש- 5 ימים הולכים לעלות לי כמו שבוע בקלאב ויש מצב שאולי אפילו קצת יותר, נראה כמה באמת נוציא על אוכל. בקלאב יש לך למשל מכונת קולה לשימוש חופשי, במלון או מסעדות או אפילו במינימרקטים כל בקוק עולה 3-6 יורו. וזאת רק דוגמא. ועזוב עכשיו אלכוהול להשתכר בבר. אני לא משתכר אפילו אם זה חופשי. ואם אני ממש חייב משהו באוקטן גבוה אני יכול להביא בקבוק ג'ק דניאלס מהדיוטי פרי ולמלא לי פלאסק.

מדובר באותו אתר אבל לא באותו שבוע. כבונוס מקבלים את כל הטרחה להגיע בכוחות עצמנו לאתר ולא מקבלים את תנאי הכל כלול של הקלאב.

למעלה