ka-boom למיני
לצערי הרב היות ואין לי אינדיקציה לגבי סכום הכסף שאותו אתה מעניין להשקיע במיני לכן פרט מיספר גורמים היכולים לייעל את פעולת המנוע גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת חיסכון, אני כמובן מתייחס לאפשרויות היותר זולות וגם כאילו שאתה יכול לבצע בעצמך. נתחיל בשריפה מומלץ להחליף את מערכת תא-ריק שמעל לקרבורטור (פעולה פשוטה למדי) במערכת מהירת תגובה של תא-ריק ובוכנה כולל "קפיץ כחול" ומחט ro את המערכת יש למלא בנוזל הידראולי או בשמן מכונות דליל מאד ולא בשמן הסמיך דבר שיגרום למכונית להגיב יותר מהר, דבר נוסף מומלץ להחליף את מסנן האוויר הקיים במסנן מסוג "פתוח" ויש מספיק יצרנים טובים לזה, ישנם כמובן עוד מיספר דברים שיעזרו לפי "עשה זאת בעצמך" כגון קיצור קצה הבוכנה להבטחת עלוי מלא, שיוף פין המשנק עד כדי 50 אחוז מירוחבו המקורי ובנוסף בצד של המסנן בלבד לשייף את פין המשנק עד שיהיה כלהב סכין, עיגול פני הבוכנה (בקרבורטור) כמובן לצד האוויר המקל על זרימת האוויר ועיגול בצורה עדינה פינות של פי הקרבורטור. כול הפעולות הנ"ל יעזרו במידה גדולה לנשימה של המיני ולניצול טוב יותר של תהליך השרפה. ומה לגבי הפליטה? אז ככה ידוע שמערכת הפליטה הסטנדרטית מקשה על הגזים הניפלטים להימלט אדי דלק/אוויר לא אוהבים לזרום דרך עיקולים חדים והסעפת המקורית מלאה בהם, נוסף מכיוון שהסעפת בנוייה כיחידה אחת כמות מופרזת של חום מועברת מן הפליטה אל השאיפה וזה בפרוש לא טוב לכן מומלץ להפריד בינהם ולהשתמש במניפולד מיוחד ללא המחסומים שהזכרנו, חלק זה צריך להיות בנוי במיוחד לשימוש זה, כמו-כן צינור הפליטה והדוד המקוריים הגדוש בעיקולים למניעת רעש ולכן גם אותם מומלץ להחליף כמובן לצינור באורך שווה ללא עיקולים דבר שלא יגרום לגזים לנסות לחדור במקום לצאת מה שקורה בסטנדרטי ואז פעולת היניקה שאמורה להגיע חזרה לצילינדר פשוט נדפקת, אז בבקשה אל תנסה לחקות את אותם "נערים" הבוחרים להתקין אגזוזים רועשים ונוצצים לבלי לדעת למה הם גורמים, חשוב כמובן להתקין את הדוד האחורי הנכון כלומר ללא עיקולים אלה עם משתיק רעשים מסביב, ולא לא צריך להזמין ולשפוך כסף רב גם בארץ יש לנו משתיק טוב מן הסוג הפתוח. במידה ונעשו כול הדברים שהזכרנו יש לך סיכוי טוב לקבלת 25 אחוז תוספת לכוח המנוע, וזה לפני המחשבות על קפיצים כפולים ושאר מיני ירקות. לצערי הרב אני חייב לסיים כאן מכיוון שיש לי התחיבויות נוספות, אני מאד ישתדל לכתוב לך מחר ולעזור עד כמה שאני יכול.......נ.ב חשוב לדעת שע"י פעולה פשוטה נוספת הקשורה למערכת הקירור ניתן לחלץ עוד כוח וזה לפני שמתחילים עם הדברים הכבדים שכמובן דורשים קצת יותר זמן וכמובן כסף, ביייייי.