מיני תהיות

מיני תהיות../images/Emo58.gif

חלקן בנוגע לעלילת הספר החדש עצמו וחלקן לעלילה הכללית: - כשהארי וחבריו נלכדו והובאו לאחוזת מאלפוי, דארקו נדרש לזהות אותם ואף על פי שברור כי הוא מכיר אותם הוא לא חושף את זהותם, למה? - איך בדיוק מאלפוי הגיע להיות בעליו החוקיים של השרביט המגניב? הרי לא הוא הרג את דבמבלדור. - אף על פי שהדמיון של רוללינג מהמם לעיתים, לדעתי היא נכנסה לכל מיני תחומים מסוכנים בספר הזה בהם היה עליה להדרש להעמקה נוספת בתוך הדמיון הפורה שלה. היא מתחילה לעורר נושאים מעניינים כמו מלאכת השרביטאות או חקירתו המרתקת של וולדמורט את גבולות הקסם אלא שהיא נוטשת אותם בין רגע. זה חבל ומיותר. - האפילוג מיותר וקיטשי, כמו שרבים ציינו. היה הרבה יותר מעניין לקרוא לאן הארי התקדם עם הכשרון שלו מבחינת עולם הקסמים ולא כיצד הוא התברגן. - כל בתי הוגוורטס מתוארים בשלב כזה או אחר במהלך הספרים יחד עם הרוחות המייצגות אותם מלבד הפלפאף, כמדומני, אתם חושבים שהיא שומרת את החלק הזה של העלילה לסיפור אחר או שזו רק פלטה קטנה בעלילה? זהו בינתיים, תודה לכל מי שעונה.

the ror

New member
../images/Emo58.gifתשובות...

אני די בטוח וזה די ברור מהעלילה שדראקו אינו חושב כמו בלטריקס ושהוא נרתע ושונא את הדברים שוולדמורט מכריח אותו לבצע ולכן הוא לא מעוניין לעזור בצורה ברורה לפגוע בהארי וחבריו... ואם תקרא שוב את השישי, דראקו לא השיג את השרביט אבל הוא זה ש"הביס" את דמבלדור ופרק אותו מנישקו(בזמן שדמבלדור שיתק את הארי שהיה בלתי נראה). כבר הוזכר שאין צורך להרוג אלא מספיק להביס את הבעלים הקודמים. אני חושב שהרוח של האפלפאף מוזכרת ב"ועדת רוחות" באחד הספרים...ואכן אני חושב שזה פשוט לא היה כזה חשוב/משנה לעלילה ולכן לא הוזכר בפירוט...

Blackshift

New member
מעניין

- כשהארי וחבריו היו באחוזה הם סבלו מפגיעת קללות שפגעו במראה שלהם, הפרצוף של הארי היה מנופח וכו' -דארקו הפך להיות בעליו של השרביט לפי מה שהבנתי בגלל שדארקו היה מיועד להיות מי שירצח את דמבלדור (אין לי גם מושג את האמת) -ת'אמת גם אני הייתי רוצה לדעת יותר על שרביטאות (wandlore)והיא חפרה קצת יותר מדי על העבר של דמבי -הפלפאף: רוח: הכומר הזה... לא זוכר את השם המלא ראש הבית: פרופסור ספראוט מיקום: היה כתוב בספר השלישי נדמה אבל שכחתי

AlexOnFire

New member
המגורים של הפלפאף הם... איפשהו ליד המטבחים או משהו כזה... סדריק../images/Emo16.gif בספר הרביעי הלך לכיוון המטבח נראה לי כשהוא הלך למגורים...

natyly

New member
אני היחידה שחושבת שהאפילוג היה מעולה?

ממאוד ריגש אותי..

mushig

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

את לא היחידה. גם אני חושב שהוא היה מבריק ויפה

למעלה