טריקולד של ניקי (טריקולד חדש)
אני הכנתי ברינגים אישיים ניקי נתנה את המתכון עם תחתית על תבנית 26 אני ויתרתי על הבסיס במנות האשיות שחקו עם הצבעים של השכבות בהרכבה איך שבא לכם אני את הגנאש שוקולד עשיתי יותר כדי שיהיה גבוהה יותר למנה זה מתכון של ניקי דיי חדש לטריקולד. גם המתכון הקודם (הישן יותר שלה מעולה) מוס שוקולד חלב ואגוזים: 130 ג' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוטלה כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) מוס שוקולד לבן- נוגט: 130 ג' שוקולד לבן 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה) כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) גנאש לציפוי: 150 ג' שוקולד מריר 150 ג' שמנת מתוקה כף ליקר שוקולד אופן ההכנה: לערבב את כל חומרי הבסיס. לשטח בתבנית , להכניס לפריזר. הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג'לטין: להעביר את הג'לטין לקערה+3 כפות חלב. להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג'לטין לתערובת השוקולד. להקציף שמנת מתוקה. לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. להעביר את תערובת השוקולד לתבנית. להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך. להקפיא לשעה. הכנת הגנאש: לחמם את השמנת עד לפני נקודת רתיחה. בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר. להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות ולצפות את העוגה. להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה. הערות: תבנית 26 העוגה מרשימה מאוד לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.
אני הכנתי ברינגים אישיים ניקי נתנה את המתכון עם תחתית על תבנית 26 אני ויתרתי על הבסיס במנות האשיות שחקו עם הצבעים של השכבות בהרכבה איך שבא לכם אני את הגנאש שוקולד עשיתי יותר כדי שיהיה גבוהה יותר למנה זה מתכון של ניקי דיי חדש לטריקולד. גם המתכון הקודם (הישן יותר שלה מעולה) מוס שוקולד חלב ואגוזים: 130 ג' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוטלה כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) מוס שוקולד לבן- נוגט: 130 ג' שוקולד לבן 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה) כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) גנאש לציפוי: 150 ג' שוקולד מריר 150 ג' שמנת מתוקה כף ליקר שוקולד אופן ההכנה: לערבב את כל חומרי הבסיס. לשטח בתבנית , להכניס לפריזר. הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג'לטין: להעביר את הג'לטין לקערה+3 כפות חלב. להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג'לטין לתערובת השוקולד. להקציף שמנת מתוקה. לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. להעביר את תערובת השוקולד לתבנית. להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך. להקפיא לשעה. הכנת הגנאש: לחמם את השמנת עד לפני נקודת רתיחה. בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר. להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות ולצפות את העוגה. להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה. הערות: תבנית 26 העוגה מרשימה מאוד לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.