מיני קיץ בנתב"ג

shay869

New member
מיני קיץ בנתב"ג

מה קורה בזמן האחרון בנתב"ג ... עומס מטורף של נוסעים וקבוצות-מתחיל כבר להזכיר את יולי אוגוסט. ביומיים האחרונים טילפנו אליי כבר פעמיים וביקשו שאבוא לקריאה מיוחדת. אני מקווה שזה ירגע בקרוב. איפה החורף הישן והטוב...

StarScream2

New member
אתם מתפלאים?

הנה, הנוצרים סיימו עם החגים המגניבים שלהם ועכשיו יעזבו את ארץ הקודש בשקט יחסי. אני רק מקווה שזו הפעם האחרונה שעולל צרפתי שזוף עור מפיל לי גלידה על הרגל (ויסלחו לי חובבי הבאגטים למיניהם)

שלידיז

New member
תסלחו לי

אתם לא בן הבודדים שיודעים איטלקית בשדה נכון? תודה

15 לשעבר

New member
תנחומיי

למרות שהאמת?הם מהאוכלוסיות הכי נחמדות שיצא לי לבדוק. אבל בעיה רצחנית....כולל לעשות פיפי באמצע המגזר וכו/'......

שלידיז

New member
אוי דמיינית את הריח לרגע פוי

*פה בא אומטיקון של פרצוף מזועזע מריח*

15 לשעבר

New member
מצד שני יש איתם הרבה רגעים קומיים..

א-לראות את הבודקים סובלים בזמן שהם בודקים אותם היה מבדר תמיד. ב-הניגרים משום מה לא מסתדרים עם מדרגות נעות...בטרמינל 1 הם היו נופלים לנו שם בשער C עד שיום אחד מנהל תורן התרגז וסגר אותן עד הטיסה שלהם... ג-מי שעבד בטרמינל 1 זוכר כמובן שבשעות רגועות רק שער 3 היה פתוח באזור הטיסות היוצאות.הניגרים היו טסים הרבה פעמים אז בשבת בבוקר,זמן מת לחלוטין,ועוד בחורף.בגלל הריח הבלתי נסבל שלהם , ובגלל שבטרמינל 1 האולמות היו קטנים פי כמה מהנוכחיים (שיש בהם חלל עצום לעומת טרמינל 1 שם הייתה תקרה כמעט בגובה רגיל) נאלצו הבודקים יום אחד לפתוח את שער 1 (מגזר D) שמעולם לא נפתח ושערים נוספים כי אי אפשר היה להסתובב בטרמינל... ד-הנשים הניגריות לא ממש הסתדרו עם השירותים,ככה לפחות ע"פ מה שאמרו לי הבנות שהיו עושות סריקת שירותים אחריהן.... ה-יש לי חבר שעובד במז"מ עד היום שיום אחד שנה שעברה קשקש בריבוע עם איזה ניגרי נחמד,שכ"כ אהב אותו עד שחיבק אותו.להלן תגובת החבר אח"כ: "אני מרגיש מלוכלך ומחולל...גם המקלחת אח"כ בבית לא הורידה ממני את הרגשת הסחי"....

למעלה