מיני קאמבק

OFERBSH

New member
קודם כל ברוך השב.

השם קצת מצלצל לי מוכר, אבל אני לא מכיר, בטח שלא מעבר לכינוי. בקשר לרכש, לדעתי קנית סתם שחקנים ברמה גבוה, אני לא יודע מה רמת הליגה שלך, אבל כל עוד היא לא ב-100 המדורגות ראשונות בליגה 6, אין ליגה 6 שאתה צריך בה יותר מקישור של 3 שחקני מאג-ו"ק ואפילו בריל. בהגנה בטח שאתה לא צריך יותר מכמה בלמי בריל/ מאג ואיזה שוער זול, עדיף לקנות אחד עם מנהיגות סוליד וניסיון גבוה ועוד עונה-2 להפוך אותו למאמן. בקשר למתאמנים, אני יכול להגיד לך שחבל שקנית שחקנים לאימון ברמות כאלה גבוהות (ביחס לליגה) בליגה 6 אין צורך במתאמנים שהם מעבר לרמת אקס/פורמיד בני 17-18, כי בטח עם החוקים החדשים של האימון, תוך עונה הם כבר יהיו סבבה לליגה 5 גם. אבל כבר קנית, וחוץ מלהחליף שחקנים בשביל לחסוך משכורות (בלם טיטני, שוער טיטני, וקשר ET) סתם מיותר להתחיל להחליף את כל הסגל. אני הייתי ממליץ לפחות אותם למכור ולהחליף בשחקנים קצת מבוגרים יותר וברמות נמוכות יותר

קודם כל תודה

בנוגע למתאמנים, לא קניתי אותם, במסגרת השמירה על אש קטנה של הקבוצה החזקתי 3 מתאמנים באופן רגיל ומכרתי והחלפתי כל שנתיים (זמן אמיתי, לא האטריק). כרגע המתאמנים שלי הגיעו לרמה הזו, ומאמין שבמהלך העונה אמכור אותם(את שני הבכירים) כשאעוף מהגביע ואדע שהמתאמנים האחרים(הצעירים יותר) יצליחו להחזיק אותי עד לעליית הליגה. תודה על העצות, האמת שזה נראה כאילו ירדה לליגה שלי קבוצה לא חלשה מליגה 5, אבל בנוגע לו"ק-ס"נ שקניתי אני לא חושב שזו כזו טעות, לא היו יקרים, ומספיק טובים בשביל למשוך אותי כנראה בליגה 5 (מניח) מקסימום יש לי עוד כסף בצד לחיזוק/תיקון טעויות. האצטדיון שלי הוא מספיק גדול בשביל להחזיר לי את ההוצאות כל עוד אצליח לרוץ בגביע (מקווה להגיע אני מניח לסיבוב 5-6) אח"כ אראה איך אני מסתדר פיננסית. תודה על העצות

OFERBSH

New member
הו"ק ס"נ זה סבבה כן

אמרתי שבעיקרון שחקנים באיזור הבריל/מאג/ו"ק בכל העמדות יכול להחזיק אותך בכל ליגה 6 שמדורגת פחות מה-100 הטובות ואפילו עד ה-80 הטובות בקרבות אליפות. מה שאמרתי זה שהבלם הטיטני, השוער הטיטני והקשר הET (שחקן לליגה 3) הם מיותרים וחבל על המשכורות שאתה מוציא עליהם, ושאני ממליץ לך להחליף אותם בקשרים ברמה יותר נמוכה (את הקשר והבלם אפילו בשחקנים ברמת ו"ק מבוגרים עם ניסיון, ואת השוער בכלל על איזור הפורמיד שעוד עונה תהפוך למאמן).. בכל מקרה, עם סגל כזה אתה אמור גם בליגה 6 שמדורגת ראשונה לקחת אליפות בהליכה

כיף לראות שחזרת! ראיתי שענו לך פחות או יותר, אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול בכיף, אני יחסית עדיין בעניינים.... מה עם רמה"ש? :)

נמשל

New member
פשש המוסקטרים חוזרים

מה שלומך? איך בעולם המציאותי? עוד משחק?

נמשל

New member
מסכים מה שנאמר

זה בערך מה שעשיתי אני. נשרתי לי בטבעיות 4 ליגות עד לשישית מבלי להשקיע מבלבד מתאמני הגנה. כשהחלטתי טיפה להשקיע קניתי מבוגרים בהתאם לרמה של הליגה, בדקתי בערך את הקבוצות, וקניתי בני 30+ עם המון ניסיון במחיר נמוך. עליתי לחמישית והחלטתי להשאר שם כי הצטרף לליגה גם חבר לשעבר מהפורום שנשארתי איתו בקשר (אימן בעבר את חיפה בונקר למי שזוכר). אז יש לי קשישים ברוב העמדות ומתאמני וינגר. לא ממש מתעניין מה שקורה, קופה מרשימה שמאד משמחת את לבבי, בתקווה שהיא מבשרת את הקופה שתהיה במציאות...

get low

New member
ברוך השב

מסכים עם עיקרי הדברים שנאמרו פה.. ירית רחוק מדי בשביל ליגה 6, המשכורות וגם איבוד הערך על השחקנים יהיו בזבוז. מה שכן, עם הרכב כזה אתה עולה רצוף לפחות עד ליגה 4

למעלה