the real harry shady
New member
מיני-קאמבק../images/Emo66.gif
וול, חזרתי מוקדם יותר היום מהכינרת, מקום שולט לכל הדעות. כמה פוינטרס, אם תרצו: - בננה זה משהו שולט, ואם ד'ה רזידנט פטבוי הצליח שלא ליפול למשך כל עשר הדקות (למרות שבשלב כלשהו, ה"צלם" שהעלנו לסירה ביקש שיקשו עלינו), אין סיבה שאף אחד אחר כאן לא יצליח גם. למרות שאמרתי את זה יותר מדי פעמים כבר, הדבר הזה הוא פשוט F'n Awesome! - לשכב על מזרון בכינרת ולתפוס צבע > לשכב על מזרון בכינרת ולהישרף. - תמיד, זכרו להביא כפכפים. החוף שם עשוי מאבנים, וזה ממש לא כיף ללכת יחף שם. - רק בנאדם אחד הצליח ללכת על-פני הכינרת, והוא התחיל אמונה מונותאיסטית. אני חילוני-מאמין, אז לכן אולי לא יכולתי לעשות זאת.
- מייג'ן יצא לטיול כלשהו? אני 99% בטוח שראיתי אותו בהפסקה כלשהי שהייתה לנו בדרך, אבל לקרוא למישהו בשם המוזר הזה (מעין...
) יכל להיות די פדיחה אם זה לא היה הוא. - הצלחתי לרקוד "לאטינוס" בלי להיפצע, לראשונה זה הרבה זמן. ויוה לה ראזה, אסה ואטוס! (אל תבקשו תרגום, כי אין לי מושג מה זה אומר) - למרות כל המשתמע מהסעיף הנ"ל, אני שונא את המורדים בדמי. - אם אי פעם מארגנים בפורום טורניר כדורעף חופים... וול, אם אני עדיין אהיה כאן, count me in. - אנגלית מוגבר= המקום היחיד בו אפשר להחליף Fag Jokes וללכת מכות עם מישהו בהפסקה, ולקרוא (תוך כדי כניסה לדמות- וול, יש סיבה שאני בקולנוע ולא בתיאטרון, וזה כי איי סאק בדברים כאלה) מחזה של ארתור מילר בשיעור מיד אח"כ. - אם מאז תחילת השנה כתבתי כאן הודעה שבה הייתי מדוכא/עצבני/מנייאק, זה פשוט כי עברתי תקופה לא טובה אז. מצטער אם פגעתי בכם, אם עיצבנתי אתכם, אם פשוט הייתי Asshole בצורה כלשהי. מי כאן שמכיר אותי יודע שאני לא כזה בדרך כלל.... Beeyotch!
אני יודע שכמות הקללות והנושאים הלא מעניינים ענקית, או לפחות נראית ככה כי לקח לי די הרבה זמן לכתוב את זה (און-אנד-אוף, הכוונה), אבל בכל מקרה הולכים לקרוא את זה 2-3 אנשים, אז I'm Like.... Whatever.
וול, חזרתי מוקדם יותר היום מהכינרת, מקום שולט לכל הדעות. כמה פוינטרס, אם תרצו: - בננה זה משהו שולט, ואם ד'ה רזידנט פטבוי הצליח שלא ליפול למשך כל עשר הדקות (למרות שבשלב כלשהו, ה"צלם" שהעלנו לסירה ביקש שיקשו עלינו), אין סיבה שאף אחד אחר כאן לא יצליח גם. למרות שאמרתי את זה יותר מדי פעמים כבר, הדבר הזה הוא פשוט F'n Awesome! - לשכב על מזרון בכינרת ולתפוס צבע > לשכב על מזרון בכינרת ולהישרף. - תמיד, זכרו להביא כפכפים. החוף שם עשוי מאבנים, וזה ממש לא כיף ללכת יחף שם. - רק בנאדם אחד הצליח ללכת על-פני הכינרת, והוא התחיל אמונה מונותאיסטית. אני חילוני-מאמין, אז לכן אולי לא יכולתי לעשות זאת.